Monday, August 9, 2010

MicroWorkers - o cale sigura!

Unul din cele mai accesibile programe de facut bani este MicroWorkers. In mai putin de o ora pe zi, va puteti asigura un venit lunat de 70-80$, iar daca sunteti mai tenace atunci puteti depasi si 100$.
Ca orice inceput, si la MW, acest lucru poate fi anevoios. Va trebuie conturi la cele mai mari retele de socializare gen: Twitter sau Facebook, precum si la marile retele de bookmarking gen: Digg, StumbleUpon, YahooBuzz, Delicious si altele.
Plata se face la minim 10$ in cont, moment in care se emite PIN-ul ce va fi trimis pe adresa postala pe care ati introdus-o la contul vostru. Dupa emiterea PIN-ului si verificarea corecta a lui, prima plata se trimite cam dupa 30 de zile, dar dupa aceea dureaza doar cateva zile sa va primiti banii.
Pana acum am facut peste 1800 de joburi, de la inceputul lui Noiembrie 2009, timp in care am strans peste 400$, din care aproape 100$ au fost cheltuiti pe campanii proprii.

Pe langa modalitatea relativ usoara de a face bani, MicroWorkers mai ofera si posibilitatea de a crea campanii in care va puteti promova link-urile de referrali sau orice alt business online.