Friday, July 8, 2011

Povesti ilustrate

Greu de spus ce s-ar fi intamplat astazi cu desenele animate, daca nu ar fi fost la inceput: benzile desenate. Probabil ca lumea copiilor si nu numai, ar fi fost mai saraca si mai putin vesela.
Totusi ele exista si dovada e ca suntem invadati de fel de fel de benzi desenate si povesti ilustrate, cu fel de fel de eroi ciudati, cu nume imbarligate si infasitari demne de un film de groaza.
Meki.ro ne promite o abordare mai domestica a subiectului, propunandu ne urmatoarele categorii de povesti ilustrate:
- Oana si Alex;
- Povesti din alte tari;
- Povesti cu ingerasi;
- Povesti rationale;
- Max si prietenii sai.
Eu sincera sa fiu, nu sunt de acord cu a patra categorie de povesti de pe Meki.ro, deoarece lumea copiilor trebuie sa debordeze de imaginatie si lipsa unui rationament rigid, pana la varsta scolara

Jocuri educative

Cine nu stie vechea zicala ca jocul este cea mai buna cale de dezvoltare psiho-motorie a unui copil? Totusi multi parinti sunt oarecum afoni la asa numitele jocuri ale copilariei.
Meki.ro ne ofera o sansa sa devenim inca o data copii si pe langa asta sa ajutam copiii nostri sa devina mai inteligenti si agili.
Jocurile de pe Meki.ro sunt grupate in 3 categorii:
- jocuri gratis online;
- jocuri de gatit;
- jocuri in grup.
Evident ca la ultima categorie trebuie mai multi pentru ca respectivul joc sa aiba farmec si rezultatele scontate.
De aceea e bine sa aveti in vedere abonarea la revistele Meki.ro ce va ofera, in acelasi timp, si acces gratuit la intregul continut al siteului Meki.ro