Friday, July 22, 2011

Curiozitati pentru cei mici - diamantul

Dorinta de a afla cat mai multe, de a cunoaste se manifesta la noi toti, in diferite ipostaze ale vietii. Unele persoane isi mai pierd din aceasta capacitate, dar altele duc pe picioare curiozitatea ca fiind ceva normal, necesar. Cei mici au o inclinatie mai puternica catre tot ce e nou, strain. Ei isi doresc sa cunoasca un volum cat mai mare de informatii, fiind varsta prielnica pentru stocarea a cat mai mult.
Diamantele ne fascineaza atat pe noi, prin diferitele forme, taieturi, cat si pe cei mici prin lucirea pe care o disperseaza. Sclipirea diamantelor este prima care atrage, urmand cantarirea formei intre degete, apoi analiza bijuteriei. Podoabele mamelor au avut intotdeauna o fascinatie pentru copii, cele colorate sau care reflecta lumina,
Meki.ro ofera parintilor posibilitatea de a arata celor mici proprietatile magice ale acestui material unic in Univers. Astfel Meki.ro incearca, si cu voia celor mici si reuseste, sa ii cultive pe cei mici.

Catalogul de MekLei

Cea mai noua revista de benzi animate din mass media romaneasca vine intr un format nou si cu multe promotii si tombole pentru toti clientii sai. Astfel pana pe 1 August toti cei ce dau click pe pagina de Facebook a siteului Meki.ro au sansa sa castige unul din cele trei tipuri de abonamente: online, standard si extra.
Pentru cei mici revista Meki, in forma tiparita vine cu o surpriza in fiecare numar, in forma banilor virtuali ce se gasesc intre paginile de benzi desenate. Acesti bani virtuali au primit numele de MekLei si pe site puteti gasi chiar un catalog al acestor produse ce pot fi achizitionate cu acesti MekLei.
Produsele ce pot fi cumparate variaza de la simple carticele pana la radio-uri si camere video. Meki.ro incearca astfel sa si motiveze cumparatorii sa devina abonati fideli, din colectia carora sa nu lipseasca vreun numar.
Acesti bani virtuali trebuie sa inlocuiasca precedenta metoda de recompensare, folosita de Asociatia Media Kinder si anume, diverse jucarii puse in interiorul ambalajului revistei.

Simturile copiilor

Copiii beneficiaza de un al 6 lea simt, cel putin pana sunt civilizati prin metodele actuale de educatie: cresa, gradinita sau scoala. Acest al 6 lea simt tine de instinctele extrem de puternice ce ii calauzesc in viata inca imediat dupa nastere.
De aceea este foarte important pentru cei mici sa fie calauziti pe calea cea buna prin indrumarea si imblanzirea acestor simturi, atat de puternice in prima perioada a vietii lor.
Meki.ro, desi este o revista online de benzi animate, isi propune sa intre in acest univers complex al cresterii unui copil. Greu de crezut ca ei au raspunsul la toate problemele ce apar in decursul copilariei unui copil, insa macar este de apreciat ca un site ce ar trebui sa prezinte doar supereroi in slujba binelui, se preocupa activ de asemenea probleme, prin sectiunea de articole dedicate parintilor.
Poate si din acest motiv Meki.ro este cea mai buna revista de benzi animate din Romania.

Invata sa pierzi

Trebuie sa recunoastem ca nu toti oamenii accepta prea usor sa piarda. Sunt unii dintre noi care se nasc cu acel spirit de competitie si in orice fac se vede acest lucru. Evident ca aceasta poate fi cu doua taisuri, deoarece sunt cazuri in care acestia au de suferit cand pierd in ceea ce si au propus sa faca.
Asa este si cu copiii, care pe langa faptul ca ei se nasc toti cu instinctul de invingator, mai au si de suferit prin lipsa unei anumite ponderari in evaluarea situatiilor in care ei se joaca si pierd.
Meki.ro incearca sa ne invete, atat pe cei mici, dar si pe cei mari cum sa procedeze in aceste cazuri si cum sa ii invatam pe cei mici ca atunci cand intri intr un joc sau orice alta situatie de viata exista si riscul de a pierde sau de a nu ne iesi cum ne dorim.
Evident Meki.ro insista pe faptul ca micii nostri copii trebuie crescuti in spiritul pozitiv de invingator, astfel incat sa ii invatam ca acea posibila pierdere apare doar foarte rar si trebuie acceptata si inteleasa.

Noutatile Meki.ro

Meki.ro este cea mai noua revista de benzi desenate din Romania, venind intr un format revolutionar online. Evident ca si noutatile se anunta altfel, in acest mediu online, cei de la Meki.ro propunandu ne sa ne abonam la Newsletter-ul Meki.
Aici putem afla ce ne propun cei de la Meki in numarul urmator al revistei, urmatoarele promotii si concursuri cu premii oferite de Asociatia Media Kinder - organizatie non profit ce se afla in spatele revistelor Meki.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a va abona la noutatile Meki e sa aveti o adresa de mail valida si sa confirmati inscrierea la primirea acestui newsletter.
Din acest moment puteti sa fiti siguri ca nu veti mai lipsi nicio noutate din partea celor de la Meki. Si daca luam in considerare nenumaratele metode de recompensare a clientilor fideli, oferite de Asociatia Media Kinder, atunci chiar merita sa fie abonat la acest Newsletter.

Pazeste ti santatea!

Cel mai mare bun al unui om este sanatatea, iar acest lucru se vede de mic copil. Mai toti adultii ce au avut probleme serioase de sanatate devin abonati ai sistemului sanitar si au o viata chinuita.
Evident ca un cuvant extrem de greu il au genele transmise de parinti, nu putine fiind bolile ereditare cu care un nou nascut vine pe lume.
Totusi multe boli se capata, mai ales in primii ani de viata prin nerespectarea unor reguli de baza de igiena. Meki.ro vine in ajutorul parintilor si completeaza continutul siteului, plin cu fel de fel de benzi desenate, cu articole despre sanatate si despre cum cei mici trebuie sa invete sa se protejeze de boli.
Evident ca plecand de la sfaturi clasice, ca spalatul pe maini inainte de masa sau evitarea contactului cu ceilalti copii ce sunt bolnavi sunt doar unele din sfaturile acordate de cei de la Meki.ro.
Orice sfat se poate dovedi benefic, in aceasta lume plina de virusi si microbi, ce de abia asteapta sa inhate vreun micut lipsit de apararea unui sistem imunitar complet dezvoltat.

Cizelarea instinctelor

De cand se nasc cei mici tot isi cizeleaza instinctele cu ajutorul parintilor. Astfel de la un mic butoias plin de instincte cei mici incep sa si cizeleze manierele si iesirile pe masura ce incep sa invete sa mearga, sa vorbeasca si mai tarziu sa scrie.
Nu intamplator exista acea vorba cu "cei 7 ani de acasa", educatie ce se face mai ales prin intermediul parintilor. Totusi sa nu uitam ca exista si alte surse de inspiratie pentru o educatie decenta pentru un copil mic. Astfel Meki.ro ne propune prin intermediul revistei Meki Junior o serie de articole dedicate bunelor maniere si ii invata pe cei mici cum sa se comporte in societate.
Astfel Meki.ro este unul din acele siteuri ce merita intr adevar merita sa fie vizitate si salvate in meniul de Favorite, de catre cei mici. Pana la urma, daca avem si noi - cei mari, preferinte in navigarea pe Internet, de ce nu le ar avea si cei mici.

Bizonul european

Bizonul european sau mai bine zis zimbrul este una din speciile pe cale de disparitie, fiind gasit astazi doar in 3 rezervatii din tara noastra: in judetul Dambovita, la Hateg in judetul Hunedoara si la Vanatori in judetul Neamt.
Doar aici mai poate fi admirat acest adevarat monstru al padurilor, ce adineaori haladuia liber.
Deoarece este foarte important ca cei mici sa cunoasca si aceste animale aflate pe cale de disparitie si sa inteleaga necesitatea de protejare speciala, revista Meki.ro ne propune in cadrul articolelor din sectiunea Animale o prezentare dedicata doar acestui animal unic in lume.
Meki.ro se preocupa si de dezvoltarea culturii generale a celor mici constienti fiind ca altfel vom avea si in viitor generatii de copii, ce nu vor reusi nici macar sa treaca un examen de Bacalaureat.
E greu de inteles, pentru noi - cei mari, cum copiii de astazi au lacune atat de mari in cultura generala, in conditiile in care am fost bombardati cu informatii, marea majoritate inutile pentru cariera noastra, dar nu si pentru cultura de viata.