Tuesday, July 19, 2011

Lasa imaginatia sa ti zboare

Orice incursiune a unui adult in lumea copiilor nu poate fi decat o rememorare a vremurilor demult apuse si evident o cadere in melancolie. Lumea celor mici este aparte prin explozia de inocenta, bucurie si placerea de a trai la maxim si gasi doar lucruri frumoase in orice fac.
Siteul Meki.ro este unul din aceste locuri, unde imaginatia celor mici poate zburda in voie, fara a fi ingradita de diverse ostrete, dupa cum spunea marele Marin Preda. Cei mari au si ei ocazia de a se lasa cuprinsi de febra celor mici, prin explorarea acestui site si a zecilor de pagini pline de benzi animate. Parintii au si o sectiune speciala pentru ei, cu multe articole interesante despre cum sa interactioneze cu cei mici.
Meki.ro mai are si o sectiune speciala dedicata englofililor, stiut fiind faptul ca odraslele noastre au o feblete speciala pentru aceasta limba, dezvoltata prin intermediul programelor TV de desene animate, in limba engleza.

Meki langa cei mici

Meki.ro este prin definitie un site dedicat celor mici, fiind o revista online de benzi desenate. Cu toate acestea ei au o sectiune separata pentru cei mari, delimitata printr un buton de atentionare, adresat celor mici.
Meki.ro isi propune sa fie alaturi de cei mici, prin multitudinea de povesti ilustrate, jocurile propuse, dar si sectiunile de Engleza si Fise de Lucru. Pana la urma e normal ca orice site pentru copii sa aiba si sectiuni de cultura generala si engleza, pentru a ajuta la dezvoltarea noilor generatii.
Pe langa acest aspect, Meki.ro mai este alaturi de cei mici si prin proiectele de caritate desfasurate prin intermediul asociatiei Media Kinder - organizatiei non profit. Toti banii incasati de pe urma abonamentelor online sau standard sunt folositi pentru aceste proiecte de ajutoarare a celor mici.
Astfel de fiecare data cand va abonati la revistele Meki, puteri fi siguri ca o mare parte din acesti bani vor fi folositi pentru ajutorarea altor copii.

Meki - surpriza pentru cei mici

Asociatia Media Kinder - organizatie non profit, ce este in tara noastra inca din anul 1990, a lansat de curand siteul Meki.ro, ce isi propune sa devina cea mai populara revista de benzi desenate din Romania. Greu de crezut ca nu vor reusi acest lucru la cum arata siteul Meki.ro.
Peste 120 de pagini de benzi animate, asezonate cu o gramada de jocuri pentru cei mici si cei mari, multe articole de cultura generala, o sectiune speciala in limba engleza, dar si o parte rezervata doar parintilor, cu multe articole despre cum sa interactionam cu cei mici.
Accesul pe site se face contracost, insa suma este extrem de mica, parte a unei promotii ce se termina pe 25 iulie. Astfel pentru doar 1 Euro aveti acces total la continutul siteului, iar cei mici au ocazia sa interactioneze cu cele mai populare benzi desenate.

Ia ti placa si hai pe Meki.ro

Putini oameni in Romania practica surful, mai ales ca singura iesire la mare este la Marea Neagra, una din cele mai linistite mari de pe planeta. Totusi nu acelasi lucru se poate spune si despre surfatul pe net, romanii ocupand un loc fruntas in lume la numarul de utilizatori, iar daca vorbim de viteza medie de transfer de date atunci Romania ocupa chiar un loc pe podiumul mondial.
Evident ca printre atatia surferi exista si multi copii, care acceseaza Internetul, marea majoritate pentru a se juca sau pentru a se informa pentru diverse proiecte pentru scoala. Totusi, mai nou, acesti copii au un motiv in plus sa surfeze pe net, deoarece Asociatia Media Kinder a lansat siteul Meki.ro - revista online de benzi desenate pentru copii.
Meki.ro cuprinde peste 120 de pagini de benzi animate, o gramada de jocuri individuale si in grup, dar si o multime de alte sectiuni atractive, ce fac din el o tinta perfecta pentru accesarile celor mici.

O bula de dialog

Benzile desenate au aparut ca o nevoie de exprimare a oamenilor prin desen alaturi de texte introduse in deja celebrele bule de dialog. Ceva in genul fabulelor, folosite pentru a transpune in scris diverse realitati, cu ajutorul necuvantatoarelor.
Astazi, revistele de benzi desenate nu mai apar doar in formatul clasic de hartie, ci si in format online. Asa este si siteul Meki.ro, cea mai populara revista de benzi desenate pentru copii. Greu de crezut ca aceasta tendinta, de a aparea online va involua, asa ca este de asteptat ca in viitor sa mai apara si alte reviste online de benzi animate.
Desi nu costa la fel de mult ca o revista clasica, accesul total pe siteul Meki.ro este conditionat de plata unei sume modice de 1 Euro pe luna, taxa ce este folosita de Asociatia Media Kinder pentru proiecte de caritate in folosul celor mici.

Cel mai frumos cadou

Cel mai frumos cadou pentru un copil este sa primeasca ceea ce isi doreste cu adevarat. Pentru parinti e foarte greu sa reuseasca sa le asigure copiilor tot ce isi doresc, deoarece acestia nu au un cont direct cu banii, decat in sensul cheltuirii lor, nu si a producerii lor.
De aceea este foarte important ca parintii sa le prezinte copiilor doar cadouri pe care le pot oferi. Unul din aceste cadouri este si revista Meki.ro, ce se adreseaza copiilor cu varste intre 8 - 12 ani.
Pentru a avea acces la intregul continut al siteului Meki.ro, trebuie sa platiti 1 euro pe luna, bani ce sunt folositi in scopuri caritabile de Asociatia Media Kinder, cei ce patroneaza acest site.
Copiii vor gasi in paginile acestei reviste online zeci de pagini de benzi desenate, in care eroii lor preferati trec prin fel si fel de peripetii, care de care mai amuzanta si mai captivanta.

Carti de colorat

Orice copil isi incepe incursiunea in lumea celor mari prin colorat. Carui copil nu ii place sa tina un creion in mana si sa mazgaleasca orice prinde in cale. Evident ca mai sunt si mici Picasso care simt nevoia sa redecoreze casa parintilor, insa asta nu este treaba noastra.
Noi suntem cei care le propunem copiilor sa deseneze in modmorganizat si dupa modele potrivite varstei lor. Acest lucru il pot realiza intrand pe siteul Meki.ro, site ce este in principiu, o revista de benzi animate pentru copii, insa cei mici pot gasi aici mult mai multe decat zecile de pagini destinate aventurilor eroilor preferati.
Am amintit deja de posbilitatea de a descarca si printa diverse modele de colorat pentru cei mici. La acestea se adauga si articolele de cultura generala, din care copii si nu numai, pot invata multe lucruri utile.
Meki.ro le propune celor mai studiosi parinti o sectiune separata, unde isi pot testa cunostiintele despre "know-how-ul" de a creste pe cei mici.