Tuesday, December 27, 2011

Castiga un telefon Nokia sau un trening Adidas!

Creati-va un cont aici: OLBG.
Faptul ca am peste 4 ani de experienta alaturi de cei de la OLBG si am reusit de-a lungul timpului sa le aduc multi oameni a determinat o colaborare fructoasa, de ambele parti. De aceea, uneori e bine sa faci si niste eforturi extra pentru a continua o colaborare de succes.
Aici, intervine si concursul propus de mine, concurs ce va incepe de pe 1 ianuarie 2012 si se va termina pe 29 februarie 2012 si va avea ca premii un telefon Nokia 100 sigilat - locul 2 si un trening Adidas Climalite nou-nout - locul 1.

Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu, va creati un cont la  OLBG aici, pariati utilizand banii virtuali oferiti de ei si castigati banii reali oferiti tot de cei de la OLBG.
Cine reuseste sa le ia banii celor de la OLBG prin clasarea in locurile cu bani la oricare din cele peste 200 categorii are un premiu garantat de la mine. 
Clasamentul se va realiza pe baza celui mai bun scor realizat de fiecare user in parte. La sfarsitul lunii ianuarie se va afisa clasamentul intermediar, pe baza banilor virtuali realizati de fiecare user in parte. Astfel fiecare user va pleca la drum cu 1000 de bani virtuali cu care va putea paria pe orice eveniment din lumea sportiva, aflat in oferta marilor agentii de pariuri. Toate pariurile se plaseaza pe platforma OLBG, deci nu e nevoie sa va creati conturi la vreo agentie de pariuri. Nu trebuie sa dati vreun numar de card si nu trebuie sa depuneti vreun cent in contul vostru.
Tot ce trebuie sa faceti e sa excelati in a paria rezultatul final si sa reusiti sa luati premiile oferite de OLBG si de mine.

Practic poate nici nu ar mai trebui aceste premii simbolice date de mine, la sumele destul de serioase oferite de OLBG, insa la inceput oricine este reticent si trebuie motivat prin diverse lucruri.

Pe blog veti mai gasi dovezi multiple ale platilor primite de la OLBG, iar daca voi vedea ca sunt multi useri ce nu se descurca cu pariatul, voi incropi si un scurt ghid de pariere.

PS: cei ce se inscriu inainte de 1 ianuarie au un mic avantaj, deoarece vor avea cateva zile in plus, timp, sa se familiarizeze cu siteul.