Monday, July 25, 2011

Baieti de cartier

Meki.ro este cea mai noua revista online de benzi desenate din Romania. Siteul este plin de sectiuni atractive, marea majoritate fiind clasice pentru un asemenea site dedicat copiilor. Evident ca un asemenea site ne propune o cromatica bogata, cu culori vesele, cu personaje pline de viata si totdeauna zambitoare.
Pe langa zecile de pagini dedicate benzilor desenate, cei mici au ocazia sa experimenteze multe jocuri individuale, logice sau de cultura generala, iar daca isi propun sa incerce niste jocuri impreuna cu prietenii lor, atunci exista si pentru ei solutii.
Totusi Meki.ro vine si cu sectiuni inedite cum este si cea de articole dedicate modei pentru cei mai tineri dintre noi. Unul din articole chiar le propune celor mici, 2 outfit-uri in functie de activitate. Una pentru oras si cealalta pentru cartier. Evident, mai trebuie sa existe si putina colaborare din partea celor mici, cunoscuta fiind lipsa lor de respect pentru imbracaminte, ei vazand doar partea practica a ei, pana la o anumita varsta.

Citatul zilei

Una din sectiunile mele preferate de pe siteul Meki.ro este "Citatul zilei". Nu sunt foarte sigura ca cei mici apreciaza cum trebuie toate citatele mentionate aici, insa probabil ca aici este una din acele zone, unde pot si cei mari sa gaseasca puncte de interes.
Asa este si zona dedicata doar lor, denumita "parinti". Aici sunt articole de interes general dedicate fie relatiei parinte copil, fie cum trebuie sa ne manifestam in cazul in care copilul nostru da semne de dependenta de calculator.
Evident ca daca avem un copil cu o asemenea problema, el nu are nevoie de inca o atractie in plus online, cum este siteul Meki.ro. Totusi si pentru acesti posibili dependenti de Internet, exista o solutie, deoarece revistele Meki se gasesc si in format clasic de hartie, pentru doar 1,5 Euro pe luna. Vorba aceea: "Pentru orice problema exista o solutie".

Teascul lui Thales

Thales din Milet a fost una din figurile de renume ale antichitatii. Desi multa vreme a fost desconsiderat si luat in deradere pentru obiceiurile sale "aeriene", el a reusit sa se impuna ca unul din cei mai celebri astronomi ai timpurilor imemoriale.
Legenda cu teascurile lui Milet spune ca el a cumparat intr o iarna toate teascurile pentru uleiul de masline, prevazand un an foarte bun pentru recolta, cu ajutorul studiilor sale asupra ciclitatii unor evenimente la nivel planetar.
Astfel el a reusit sa impuna un monopol asupra tuturor comerciantilor de masline si prin aceasta s-a imbogatit, dand o palma serioasa celor ce au ras de el.
Totusi, Teascul lui Thales din povestirea noastra, este doar unul din nenumaratele jocuri de pe Meki.ro. Aici, copiii pot gasi un univers numai al lor, cu benzi desenate pe toate gusturile, jocuri, carti de colorat si chiar o sectiune in limba engleza. Meki.ro este noua destinatie de click-uit a celor mici.

Testeaza l pe Meki

Meki.ro propune un format revolutionar pentru traditionalistii romani, nu numai prin faptul ca revista vine in format online, ci si prin faptul ca accesul la intregul continut al siteului este contracost.
Chiar daca suma ceruta este modica, doar 1 euro pe luna sau 12 euro pe an, sunt sigura ca sunt destul romani care sa fie reticenti in a plati acesti bani. De aceea, Meki.ro ne ofera posibilitatea de a testa gratuit continutul siteului si a intelege de ce siteul isi merita cu prisosinta acesti bani.
Meki.ro ofera peste 120 de pagini de benzi desenate, o multitudine de jocuri individuale, dar si in grup, articole pentru cei mari si cei mici. Adevarul este ca nu poti gasi o oferta mai buna pe piata, la ora actuala. Iar daca cumva, sunteti legati de formatul clasic pe hartie, atunci sunt la fel de sigura ca revista Meki vine la cel mai bun pret de pe piata: 1,5 euro pe luna, ce asigura revista Meki sau Meki Junior pe hartie si acces total la siteul Meki.ro.

Nici urma de indoiala

Fara indoiala ca siteul Meki.ro are toate sansele sa ajunga lider in sectiunea revistelor de benzi desenate, daca pastreaza acelasi raport intre pret si calitate. Cu peste 120 de pagini de benzi desenate, o multime de articole de cultura generala, jocuri de colorat, logice sau de perspicacitate, Meki incearca sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Evident cei care vor da verdictul final, vor fi copiii, cei carora le este adresat acest site. Ei sunt cei care hotarasc daca continutul acestui site este suficient de atractiv, incat sa fie determinati sa deschida calculatorul aproape in fiecare zi si sa acceseze Meki.ro.
Cei mari nu sunt nici ei neglijati avand o sectiune speciala, adresata doar lor. Aceasta sectiune este denumita generic: "Parinti" si este bine definita, cei mici fiind avertizati inainte de a patrunde in lumea celor mari.
Evident, nu puteam incheia fara a mentiona si de ce raportul calitate pret este atat de bun. Accesul la intregul continut al siteului se face contra unui singur euro pe luna, adica 12 euro pe an.