Friday, July 15, 2011

Benzi animate in lumea lui 0 si 1

In era Internetului pare normal ca incetul cu incetul toate activitatile sa se mute in lumea binara a lui 0 si 1. Asa este si ultima aparitie de revista de benzi desenate pentru copii.
Meki.ro este o revista online de benzi desenate ce se adreseaza copiilor scolari, insa are si sectiuni speciale pentru cei mici, dar si articole pentru parinti. Cele peste 120 de pagini de benzi colorate satisfac doleantele oricarui copil, asa ca este imposibil ca ei sa nu fie multumiti de acest site.
Singura problema care se ridica e accesarea acestui site de copii ce deja folosesc exceisv Internetul si petrec nenumarate ore in fata moniturului. Pe langa faptul ca acesti copii tind sa fie obezi si sunt mai putin sanatosi ca acei copii care isi petrec mai mult timp in aer liber, acesti pasionati Internauti pot creste in niste sociopati ce nu si vor gasi vreodata locul in societate.
Asa ca utilizati cu grija calculatorul si bucurati va de Meki.ro.

A.M.R. 10 zile

Cu o formulare demna de frazele celor ce au terminat armata, anunt ca mai sunt doar 10 zile pana ce promotiile celor de la Meki.ro vor expira. Daca nu ati auzit pana acum de ele e foarte rau, insa stati linistiti ca mai aveti o sansa sa profitati de ele.
Cea mai noua revista de benzi desenate pentru copii vine cu un format revolutionar, propunand si o alternativa online la deja clasicele reviste pe hartie.
Pentru toate gusturile si optiunile exista trei tipuri de abonamente, toate cu o reducere de 60% pana pe 25 iulie, data limita a promotiilor Meki.ro.
Singura sansa de a va convinge de calitatea acestor reviste e sa apelati la una din promotiile actuale, iar in cazul, putin probabil, in care veti fi nemultumiti, atunci veti avea alinarea ca ati platit doar 40% din valoare.
Cine nu risca, nu castiga!

Abonamentele Meki

Meki.ro este ultima aparitie pe piata revistelor de benzi desenate din Romania. Fie ca sunteti pasionati de acest gen de reviste, fie ca aveti acasa niste pici ce de abia asteapta sa devoreze niste pagini cu eroi colorati, atunci un abonament la revistele Meki este primul lucru de facut.
Meki.ro ofera si un tip de abonament online exclusiv, ce costa doar un euro pe luna si va garanteaza acces la intregul continut al siteului care ofera pe langa 120 de pagini de benzi desenate si o gramada de jocuri si articole interesante pentru cei mici.
Totusi sunt multi oameni ce prefera, uneori pe buna dreptate, varianta clasica a revistelor de benzi desenate: cea pe hartie. Pentru ei exista doua posibilitati:
- plata a 1,5 euro pe luna plus taxele postale pentru a primi acasa revista Meki, plus acces nelimitat la siteul Meki.ro;
- plata a 2,5 euro pe luna plus taxele postale pentru a primi acasa revistele Meki si Meki Junior, plus acces nelimitat la siteul Meki.ro.

Supereroi desenati

Multa lume spune ca toate filmele de azi au inceput cu benzile desenate de la sfarsitul secolului 19 si inclin sa le dau dreptate. Practic acei artisti, pentru ca merita cu prisosinta acest termen, sunt precursorii de drept ai filmelor din zilele noastre.
De atunci si pana astazi, evolutia tehnologiei a facut ca filmele de astazi sa fie urmarite in cinematrografe 3D ce te parca te plaseaza in mijlocul actiunii si uneori chiar ti-e frica ca ai putea pati ceva.
Totusi ceva e pastrat din acele reviste demult apuse: super eroii, care sunt de partea binelui si totdeauna triumfa la final. Asa sunt si mai toate personajele din benzile desenate din paginile revistei Meki.ro.
Daca nu ma credeti, doar rasfoiti paginile ei sau surfati printre pagini pe Meki.ro. Veti gasi acol tot felul de eroi, care de care mai deosebit prin insusirile lor supranaturale, insa toti cu acelasi scop final: sa invinga binele.

Asociatia Media Kinder

Asociatia Media Kinder se afla in Romania de peste 20 de ani, timp in care s-a impus in lumea mass media pentru cei mici. Media Kinder Magazine a fost prima revista de benzi animate de dupa 1990, iar de trei ani acest magazin  se distribuie in toate judetele, intr un tiraj de peste 70.000 de exemplare.
Mai nou, ei au lansat siteul Meki.ro ce se constituie, in principal intr o revista online de benzi desenate, bine completat cu jocuri si articole pentru cei mici. Accesul pe siteul Meki.ro se face contracost, 1 euro pe luna, insa aceasta suma este mai mult modica si este perfect justificata de continutul complex al siteului.
Pe langa toate acestea, Asociatia Media Kinder foloseste banii incasati pentru a dezvolta alte proiecte de anvergura cu scopul final de a ajuta tot pe cei mici.
Staff-ul este constituit din persoane tinere ce iubesc munca in folosul celor mici, precum si cu orizonturi extrem de deschise.

Dati drumul la banda

Multa vreme nu am inteles colectionarii de benzi desenate, ce faceau orice si cheltuiau orice suma pentru a si completa colectiile. Dupa ce am interactionat cu revistele Meki.ro am ramas la fel de reticenta, cu toate ca imi placeau destul de mult sa le citesc impreuna cu cel mic.
Insa lipsa acestei reviste am simtit-o in momentul in care am pierdut un numar si brusc nu am mai stiut ce au facut eroii benzilor desenate. Ba chiar eram eu mai interesata de cursul povestirii decat cel mic.
In acel moment i-am inteles pe acei colectionari inraiti ce ar face orice pentru a avea numarul lipsa din seria lor de benzi desenate.
Pentru a evita repetarea acestei situatii am decis sa ma abonez la revistele Meki.ro pentru 1,5 euro pe luna, ceea ce mi acorda si acces total la siteul Meki.ro, varianta online a revistei, ce contine, pe langa zecile de pagini de benzi desenate si o multime de jocuri si articole.

Concursul Meki.ro

Cea mai noua aparitie din lumea benzilor desenate pentru copii, Meki.ro vine cu premii si promotiii de nerefuzat. Daca premiile oferite de Meki le puteti gasi doar in paginile revistelor, promotiile sunt disponibile pana pe 25 iulie si le gasiti pe siteul Meki.ro.
Pe langa toate acestea, Asociatia Media Kinder vine cu un concurs deosebit pentru toti impatimitii de benzi desenate: Concursul National de Banda Desenata. Acest concurs este pentru toti copiii aflati in clasele II - VI, adica intre varstele 8-12 ani. Acest concurs a incercat sa determine micii desenatori sa si exprime talentul in deosebita arta a desenului.
Asteptam cu interes si urmatoarele concursuri organizate de Asociatia Media Kinder, mai ales cele ce au ca tematica benzile desenate. Pana la urma cei mai talentati desenatori trebuie motivati intr un fel pentru a-si demonstra talentul.

Programul de afiliere Meki

Pentru cei ce au habar de lumea banilor online are habar de cuvantul "referrali" sau in romaneste, de "programe de afiliere". Astfel fiecare blogger sau detinator de site are ocazia sa castige bani, de fiecare data cand un utilizator se inscrie pe siteul Meki.ro si comanda unul din cele 3 abonamente disponibile:
- abonament online;
- abonament standard
- abonament extra.
Comisionul incasat este in jurul a 10% din fiecare comanda de persoanele inscrise de pe linkurile tale de afiliere, iar daca aduci 50 de abonati noi pentru Meki.ro, atunci ai garantat 100 de lei prin programul Meki Money Box.
O fi mult, o fi putin, asta ramane la latitudinea fiecaruia, insa una sau doua postari asezonate cu un banner, va pot aduce castiguri nelimitate pentru o lunga perioada de timp.

Calea Meki

Poate ca suna ca o religie din tarile exotice ale Terrei, insa e doar calea pe care parintii trebuie sa  urmeze pentru a gasi fericirea copiilor.
Pare putin exagerat, insa ce copil nu-si doreste sa aiba un spatiu al lui unde sa poata da frau imaginatiei sale si unde sa gaseasca eroii preferati de benzi desenate. La fel este si pentru parinti, care au siguranta unui mediu prietenos pe Meki.ro, fara a trai cu grija ca micutii lor sunt expusi la un continut inapropiat varstei lor.
Meki.ro ofera peste 120 de pagini de benzi desenate, multe jocuri individuale sau in grup, articole despre animale, masinarii, moda, sanatate si evident, sport. Pe langa toate acestea Meki are grija si de cei mari, oferindu le o sectiune separata, in care pot gasi articole extrem de utile.
Desi aceasta sectiune, destinata adultilor este clar delimitata, si cei mici au acces la ea, continutul articolelor fiind permisiv chiar si pentru varsta lor.