Wednesday, October 27, 2010

De ce Pariuri-X?

Am început să pariez acum 10 ani de zile, încântat fiind de oportunitatea de a paria meciuri aranjate din „liga lui Mitică”. Pe vremea aceea erau multe blaturi, majoritatea legate de Gloria lui Tata Jean si Ceahlăul lui Pinalti.
Cele 2 case de pariuri de cartier la care îmi investeam banii erau Horizont si Astra Sport Bets, şi chiar dacă meciurile din România erau limitate ca număr pe bilet, am reuşit să scot bani frumoşi. Ţin minte un meci Ceahlăul Petrolul de prin 2003, parca, meci in care Petrolul trebuia neaparat sa castige pentru a mai avea sanse de a ramane in Divizia A. Ceahlăul era pe val, in primele cinci, în timp ce Petrolul nu mai câştigase un meci de mult timp. Să nu mai zic că pe atunci, puţine echipe plecau cu puncte din Kosovo ul moldovenesc. Cota prinsă pe Petrolul a fost de 7.2, care combinată cu incă 4 meciuri sigure de 1.05 1.10 mi a adus o cota de 10. 

Fiind student în acea perioadă, îmi aduc aminte că orice leu economisit pentru distracţie, era un mare câştig, aşa că investind 1 milion de lei în acest bilet, practic mi am taiat orice sursa de existenta si distractie pentru cel putin o saptamana. Până la urmă a meritat, am luat puţin sub 10 milioane, după ce am plătit impozitul şi deşi nu am trăit cu mult mai bine în perioada următoare, măcar am putut să mi cumpar ce vreau si de unde vreau.
Astăzi, mi am schimbat radical strategia de pariere. Din 2004 am început timid interacţiunea cu casele de pariuri online, iar astăzi sunt puţine case de pariuri la care să nu am cont şi la care să nu fi pariat. Evident că după atâţia ani de pariat online pot spune ce casă de pariuri e mai bună, care are un serviciu cu clienţii prompt sau care oferă bonusuri ce merită rulate.

Din păcate, în 2004 şi chiar şi în anii ce au urmat, lipsa unor asemenea siteuri ajutatoare, m-a făcut să experimentez pe propria piele şi să plătesc destul de scump lipsa de experienţă. Mă uit astăzi, puţin cu ciudă, la cel mai complex site de pariuri online din România şi observ că toate informaţiile cuprinse aici, m-ar fi ajutat mult în cariera mea de parior.
Pariuri-X iţi dă posibilitatea să consulţi zilnic predicţiile celorlalţi pariori, lucru ce te poate ajuta enorm, mai ales dacă nu mai ai timpul de a studia zilnic oferta caselor de pariuri. Până la urma nu poţi fi toată viaţa student şi să ai tot timpul din lume pentru a căsca ochii pe clasamente şi statistici.
Să nu mai zic că toată cariera mea de parior a fost urmarită de un anume ghinion sau cel putin aşa îmi place să îl numesc. Unii ar zice că sunt nepriceput sau neinspirat, deoarece am tendinţa de a alege câte un meci pe care îl consider sigur şi pentru care mi-aş paria până şi casa, meci care până la urmă nu iese cum am prezis.
Evident nimeni nu este profet şi nu are numai verde in lista de predicţii, însa chiar pot sa recunosc că sunt unii mult mai buni şi mai inspiraţi ca mine. Amuzant e că am 2-3 tipsteri ale căror predictii fotbal le urmăresc cu atenţie si mă inspir din ceea ce propun ei zilnic in Biletul Zilei. Aproape zilnic au meciuri care le ies în minutele de prelungire. O fi stiinţă, o fi noroc sau poate e altceva, până la urmă chiar nu contează. Şi eu am câştigat pariuri live la baschet în ultima secundă şi mă intrebam atunci dacă să mă bucur că am câştigat banii ăia sau ca să fiu supărat că am atât noroc. Supărarea vine evident de la celebra vorbă românească: “Prost să fii, noroc să ai.”
Să fi avut un Ghid pentru Începători cum este cel de pe Pariuri-x sau să fi ales casa potrivită la care să-mi investesc banii, ar fi fost un mare plus pentru mine. Nu cred că sunt mulţi pariori care să fi experimentat atâtea probleme cu cei care se autointitulează „cea mai mare casa de pariuri din lume” adica Bwin. Pariuri validate aiurea, bani dispăruti din cont, plăţi făcute după câteva săptămâni şi multe altele. Evident că astăzi ştiu unde să pariez şi unde nu, însă pentru cei care nu au această experienţă, secţiunea “case de pariuri” este exact ce au nevoie pentru un start bun. Şi “bonus hunterii” au aici toate informaţiile necesare, aşa că nu va rămâne decât să vă apucaţi de pariat.

Jucătorii de Poker si Table au şi ei o secţiune dedicată lor cu cele mai bune oferte de jucat. Am încercat şi eu o perioadă să cochetez cu Pokerul online, însă nu am răbdarea necesară acestui sport. Practic am jucat turnee care au durat şi 10 ore şi după aceste ore scurse eram atât de obosit, încât nu am fost bun de nimic vreo 2 zile. Consumul mental şi fizic este enorm în timpul acestor partide de poker si de cele mai multe ori răsplata nu este pe măsură.
Forumul Pariuri-X este cel mai mare forum de profil din România cu peste 10.000 de utilizatori si cu cea mai dinamică comunitate de pariori online. Concursurile zilnice şi premiile substanţiale în bani, determină un număr mare de pariori să posteze zilnic şi să-şi exprime ponturile, creând astfel o comunitate unită legată de acelaşi interes comun: câştigarea banilor din pariuri online.
 La final aş vrea să menţionez că Forumul Pariuri-X este singurul forum de pariuri din România care are o secţiune de “Bani pe Net”. Practic este una din secţiunile mele preferate, deoarece este unul din puţinele locuri unde pot să îmi promovez metodele de făcut bani online. Am încercat şi pe alte forumuri românesti, însă am fost luat în râs sau chiar banat, deşi eu nu promovez decât metode legitime de făcut bani pe net. Este o vorbă care spune că: “Doar ignoranţa este mai rea decât prostia”.
Pentru mine Pariuri-x a devenit o pagina favorita unde intru zilnic, iar pe forum am depasit de ceva timp 500 de postari, ceea ce nu e deloc rau pentru o perioada de 11 luni de zile. Practic am o medie de 1.5 postari pe zi, ceea ce demonstreaza cat de mult apreciez acest forum.

Castiga 1800 cu blogul tau

Am inceput sa particip la concursuri de mai mult de 1 an de zile si nu regret aceasta decizie. Chiar daca procentul de castig raportat la numarul de concursuri la care am participat este mult sub 1%, chiar si asa a meritat sa investesc timp si energie in ele.
Prezentul concurs organizat de Pariuri-X, ofera un fond de premii de 1800 de euro si se adreseaza blogerilor pasionati de pariuri si nu numai.

Partea buna la acest concurs este faptul ca acordarea premiilor este sigura, deoarece nu este prima data cand castig diverse premii sau vouchere oferite de acest site.
Pentru a va inscrie in concurs, dati click aici.

Liciteaza si castiga

Cand am dat peste acest site am crezut ca e scam, asa cum sunt 99% din siteurile de facut bani de pe net. Din aceasta cauza, siteul nu a primit nicio atentie din partea mea timp de o luna jumatate, dupa care citind tot mai des de dovezi de plata am decis sa ii acord mai multa atentie.
Pana la urma, am hotarat sa investesc ceva bani in promovarea lui si am castigat 3 vouchere: la Foot Locker, Camera World si Barnes&Noble. Evident aceste vouchere nu inseamna mare lucru, mai ales pentru cei care nu sunt familiarizati cu cultura de shopping nord americana.

Totusi marele premiu castigat este un iPad de 16 GB, premiu cu care mai oricine este familiarizat. Din pacate siteul, de fapt Apple, nu trimite decat in SUA, asa ca premiul meu este inca departe de casa, deoarece vreau sa il primesc prin cineva cunoscut, pentru a evita sa platesc vama, TVA si transport.
Chiar si asa, premiul a fost primit, l-am vazut pe webcam si nu mi ramane decat sa investesc timp, energie si bani in promovarea acestui site.
Pentru cei ce vor sa castige premii mari, cu un efort destul de mic, inscrieti-va aici.