Sunday, April 22, 2012

Pariati gratis si castigati bani reali

Din 2000, cand au aparut primele case de pariuri de "coltul blocului" gen Horizont si Astra, pariurile au fost pentru mine mai mult decat un hobby.
Au fost un mod de viata, de a cheltui banii si evident de a castiga sume frumoase. Totusi exista o limita si la aceste pariuri si cum in ultimul timp au ajuns sa fie fel de fel de aranjamente in spatele carora sunt diverse agentii de pariuri, atunci chiar nu prea mai merita sa pariezi sume mari.

Totusi, microbul pariurilor exista in orice persoana ce a pariat vreodata, motiv pentru care am gasit doua site-uri ce ofera bani virtuali pentru pariat si ofera recompense in premii si bani.
OLeste un site britanic puternic sustinut de marile case de pariuri ce ofera premii in bani pe diverse categorii, gen Champions League, Europa League, French League etc. Mai nou ei au in oferta si campionatul romanesc - Divizia A, inclusa generic in categoria "Balkan".
Pana acum, in 2 ani de zile, am retras de la ei peste 200 lire, timp in care am pariat doar bani virtuali, fara vreo cheltuiala.
Nu ma credeti?
Incercati singuri si o sa va convingeti: http://www.olbg.com/?tx149969