Monday, July 11, 2011

Sportul, un bun necesar

Ar trebui instituita o lege care sa declame ca orice copil declarat sanatos, sa fie obligat sa practice sportul, indiferent de ce sport alege. Evident aici nu fac referire la sporturi exotice, care nu necesita un efort prea mare, desi si acestea au partea lor buna.
Solutia pentru ca orice copil sa se dezvolte sanatos e o imbinare armonioasa intre practicarea sportului si restul activitatilor recreationale curente: adica TV, calculator, jucarii.
Daca TV-ul are o destinatie clara, unica pentru cei mici - desenele animate, calculatorul poate fi folosit in mai multe feluri.
Aici apar si prietenii nostri de la Meki.ro, un site cu adevarat revolutionar lansat de putin timp, oferind celor mici o revista de benzi desenate online.
Accesul la siteul Meki.ro se face pe baza platii unei sume modice de 1 euro pe luna, bani ce sunt stransi de Asociatia Media Center si donati copiilor cu probleme.

Articole pe Meki

Fara indoiala ca astazi, copiii nostri nu citesc la fel de mult pe cat o faceam noi, la varsta lor. Insa sunt de inteles, deoarece atractiile sunt mult mai mari si probabil ca si noi ne am fi jucat pe calculator, am fi stat pe Internet sau am fi privit toata ziua desene animate, in loc sa ne jucam pe afara, in fata casei sau citind carti de povesti.
Totusi un copil fara cultura cititului este un copil condamnat la nestire si ignoranta, ceea ce ii poate influenta decisiv comportamentul, personalitatea si evolutia ca matur.
De aceea Meki.ro ofera o intreaga sectiune de articole, in completare la cele peste 120 de pagini de benzi desenate, jocuri interactive si stiri utile.
Aceasta sectiune este destinata mai ales adultilor, insa orice copil care stie sa citeasca este liber sa le acceseze, continand informatii de uz general, extrem de utile.
Meki.ro incearca sa faca astfel o pregatire a micului scolar catre lectiile dure ale vietii.

Copiii si Internetul

Sondajele arata ca peste 63% din copiii de astazi acceseaza Internetul, insa pe langa faptul ca ei nu sunt protejati de avalansa de violenta, nuditate si stiri despre crime si violuri, ei nu au un Intranet, care sa le ofere ceea ce de fapt isi doresc: desene animate, povesti, glume, benzi desenate.
Meki.ro vine cu o propunere de nerefuzat, atat pentru parinti, cat si pentru cei mici. O revista online de benzi desenate pentru cei mici, asezonata cu o multime de jocuri interactive, povestiri cu fel de fel de eroi supranaturali.
Meki.ro ofera acces la intregul site pentru o suma modica de doar 1 Euro pe luna. Acesti bani sunt colectati de Asociatia Media Kinder - organizatia non-profit si oferiti copiilor aflati in suferinta.
Astfel aveti ocazia sa va faceti fericiti copiii si sa donati niste bani pentru cauze umanitare.

H. C. Andersen si Meki.ro

Ce legatura poate fi intre vestitul scriitor danez si siteul de benzi desenate - Meki.ro? Aparent niciuna, insa adevarul e ca domeniul lor de activitate e acelasi: sa distreze copiii si sa ii invete cum sa se dezvolte armonios.
Primul a facut-o prin maiestria condeiului, de altfel singura posibilitate la acea vreme, in timp ce Meki.ro a adoptat varianta moderna de a se adresa copiilor: Internetul.
Evident revistele Meki pastreaza putin din etatea scrierilor lui Andersen, insa parerea mea e ca si aceste reviste pe hartie vor disparea in scurt timp, iar copiii nostri vor vedea povestile viitorului pe dispozitive gen iPad.
Pana la urma, nimeni nu poate opri evolutia si nici nu ar fi de dorit acest lucru. De aceea e bine sa imbratisam viitorul si sa le oferim copiilor nostri prima revista online de benzi animate: Meki.ro.

Ce mai spun copiii?

Cine nu s-a uitat macar o data la emisiunea lui Virgil Iantu: "Ce lucruri trasnite mai spun copiii"? Era o emisiune copiata dupa un format occidental, insa extrem de bine pusa in scena de Virgilica si mai ales de copii selectionati sa urce pe scaun, in studio.
Sincer sa fiu, duc lipsa acelei emisiuni, mai ales acum cand am si eu doi prichindei si sunt depasita, de multe ori, de intrebarile si corelarile logice pe care le fac.
Meki.ro ne aduce aminte de aceste mici boacane verbale facute de cei mici, in sectiunea destinata glumelor. Pe langa aceastea Meki.ro ne mai ofera si nenumarate benzi desenate, peste 120 de pagini animate, jocuri educative si multe altele.
Verificati daca nu ma credeti.

Jocuri online pentru copii

Poate multi dintre voi care vedeti titlul acestei postari va ganditi automat la Need for Speed sau Counterstrike, insa nu despre ele este vorba.
Din pacate sunt si parinti comozi, lipsiti de orice urma de interes fata de viitorul proprilor copii, crezand ca este de ajuns sa le puna ceva de mancare in farfurie si sa ii imbrace pentru a se duce la scoala.
Insa evolutia si cresterea unui copil implica mult mai multe decat atat, fiecare copil avand o anumita personalitate si un nivel de inteligenta.
De accea Meki.ro a avut grija sa ne ofere o multitudine de jocuri pentru toate varstele si toate nivelurile de inteligenta.
Nu ezitati sa intrati pe Meki.ro si sa jucati toate cele 20 de jocuri oferite gratis de Asociatia Media Kinder.

Tombola Meki.ro

Promotii, oferte deosebite si nu in ultimul rand o tombola cu premii frumoase pentru parinti si copii. Toate acestea sunt oferite de Meki.ro, site ce ofera o revista online pentru copii ce contine peste 120 de pagini de benzi ilustrate, jocuri educative si multe sfaturi pentru cei mici si cei mari.
Tombola Meki.ro are ca premii:
- 10 abonamente online;
- 10 abonamente standard;
- 10 abonamente extra.
Chiar daca nu veti castiga, nu va intristati deoarece nu este atat de greu si scump sa cumparati aceste premii, pana si abonamentul extra pe o luna costa doar 2,5 euro, ca sa nu mai vorbim de abonamentul online, ce va ofera acces la continutul intregului site Meki.ro, ce costa doar 1 euro pe luna.

Promotii pe Meki.ro

Dupa ce Asociatia Media Kinder a reusit sa se impuna pe piata din Romania, cu Media Kinder Magazine distribuit in peste 70.000 de exemplare lunar in toate judetele tarii, ei propun un nou concept pe piata romaneasca.
Meki.ro se adreseaza in principal copiilor fiind o revista de benzi desenate online si pe hartie. Taxa platita este modica - 1 Euro pe luna pentru accesul online si 1,5 euro pe luna pentru acces online si revista pe format de hartie.
Acesti bani sunt colectati si folositi de Asociatia Media Kinder pentru ajutorarea altor copii aflati in suferinta.
Merita sa vizitati acest site: Meki.ro si suntem siguri ca veti fi convinsi de utilitatea lui in cresterea corecta prin jocuri si benzi animate, a copilului dumneavoastra.

Cine este Meki?

Multi am auzit de Meki.ro si de promotiile grozave oferite de ei, dar totusi cine e in spatele lor? Asociatia Media Kinder este o organizatie non profit care a decis ca e momentul sa oferim copiilor nostri un mediu sanatos in care sa creasca si sa se joace.
Desi ar parea ciudat faptul ca Meki.ro cere bani pentru accesul pe site, acest lucru nu ar trebui sa va mire sau sa scandalizeze, deoarece pe langa faptul ca ei ofera o multitudine de benzi desenate, jocuri, povesti si informatii utile pentru copii si parinti, ei folosesc acesti bani in scopuri umanitare si pentru copii aflati in nevoie.
Asa ca atunci cand ii cumparati cu doar 1 euro pe luna, copilului dumneavoastra, accesul pe siteul Meki.ro, de fapt ajutati indirect si alti copii, aflati in nevoie. 

Parintii si Meki

Meki.ro este prin definitie un site dedicat copiilor. Cu o multitudine de oferte de benzi desenate, cu personaje care de care mai neinfricate si cu multe jocuri din care, atat copii, cat si parinti ar avea multe de invatat, Meki.ro este un lider in domeniul interactiv pentru copii.
Totusi sa nu credeti ca Meki.ro este doar un site exclusiv pentru copii, deoarece exista si o sectiune separata doar pentru cei mari.
Evident, copiii sunt intrebati inainte de a intra in aceasta sectiune, insa avertismentul este mai mult de decor, pentru ca acolo nu se ascund nici filme porno, nici filme violente, ci doar niste amanunte extrem de utile, care starnesc curiozitatea celor mici si ii determina sa citeasca aceste postari, oarecum interzise lor.
Meki.ro este mai mult decat o simpla revista pentru copii. Convingeti-va!

Meklei

Ceea ce ar putea suna ca un cuvant de origine africana, se dovedeste a fi noua moneda lansata de cei de la Meki.ro, ce au in spate Asociaţia Media Kinder.
Acesti Mek Lei sunt destinati copiilor si au un dublu rol. In primul rand ei vor fi incurajati sa colectioneze acesti bani si sa isi completeze lotul pentru a putea cumpara jucarii reale oferite de Asociaţia Media Kinder. Al doilea factor benefic ar fi responsabilizarea copilului, inca de la o varsta frageda pentru a invata importanta banului, precum si modul de folosire al acestora.
Acesti Mek Lei vin impreuna cu revistele Meki.ro si se gasesc in fiecare numar.
Pe langa aceste mici surprize Meki.ro va ofera, in format online, peste 120 de pagini de benzi ilustrate pentru doar 1 Euro pe luna.
Ce mai asteptati?

Unde gasesti Meki?

Multa lume se intreba unde gasesti revista Meki.ro, deoarece la multe chioscuri de ziare, vanzatorii nici macar nu auzisera de aceasta revista.
Sincera sa fiu, solutia e extrem de simpla, dati o cautare pe Google si motorul de cautare va va duce automat unde doriti: pe Meki.ro.
Siteul ofera o multitudine de benzi desenate, jocuri pentru copii, precum si multe informatii utile pentru orice parinte. Momentan exista o promotie ce ofera Gratuit: 2 benzi desenate si un joc pentru parinti si copii.
Restul este contracost, insa nu va ganditi la ceva exorbitant, deoarece 1 euro cred ca gaseste oricine pentru a-i asigura copilului sau la un mediu sigur si placut de dezvoltare.

Meki Junior

Poate multi parinti vor fi putin dezamagiti vazand ca Meki.ro se adreseaza in special copiilor scolari. Nu disperati, totusi, deoarece Meki.ro ne-a pregatit o surpriza de proportii, prin promotia ce cuprinde Meki Junior - o revista ce se adreseaza si copiilor prescolari.
Toate aceste reviste, precum si accesul nelimitat la intregul continut al siteului Meki.ro se poate face pentru doar 2,5 euro pe luna.
Intr-o perioada in care romanii ar trebui sa se uite la orice banut cheltuit, Meki.ro vine cu o oferta intr adevar prietenoasa, daca ne gandim ca toti merg pe ideea ca "pentru copilul meu cheltui oricat".
Profitati de ea pana pe 25 iulie!

Format revolutionar pentru Meki.ro

Se pare ca Internetul se raspandeste cu o repeziciune de invidiat in toate domeniile, asa ca de ce nu ar fi facut-o si in domeniul publicatiilor pentru copii. Nu e de mirare ca o asemenea initiativa de a crea o revista online de benzi desenate are un succes demn de mentionat.
Probabil ca si pretul modic de doar 1 Euro pe luna a contribuit la cresterea popularitatii in randul parintilor.
Totusi ce ofera Meki.ro?
Multe jocuri interactive ce pot fi practicate, atat online, cat si in afara calculatorului, multe benzi desenate; informatii utile pentru copii, retete pentru micii bucatari si multe altele.
Toate acestea pentru doar 1 euro. Evident, ca doritorii de reviste pe format Hard, pot cere acest lucru si pentru doar 2,5 Euro pot avea 2 reviste pe hartie si acces nelimitat la Meki.ro.

Copiii si animalele

Toti copiii sunt atrasi, fara exceptie, de animale. Evident ca animalele domestice ocupa un loc de cinste in topurile lor, insa nici cele salbatice, vazute mai ales la Zoo, nu sunt de lepadat.
Totusi una din marele probleme la animale este faptul ca ele pot declansa alergii si diverse boli la iubitii nostri copii.
Unul din cele mai prietenoase moduri de a interactiona cu aceste animale, este cel oferit de Meki.ro. Revistele Meki.ro, disponibile atat in format de hartie cat si online, totul la un pret modic sunt accesibile acum oricarui parinte ce doreste sa si invete copilul despre animalele domestice si salbatice din fauna Romaniei.
Mai mult, pe Meki.ro puteti gasi numeroase jocuri pentru copii si nenumarate benzi desenate, pentru toate gusturile.