Wednesday, July 6, 2011

Un mic univers pentru copii

Imi aduc aminte ca fiind mic am suferit de multe lipsuri, majoritatea cauzate de vremurile traite si restrictiile impuse de comunisti. Pe atunci aveam 15 minute pe saptamana de desene animate, astazi copiii mei au de ales intre cateva posturi TV ce difuzeaza non stop desene animate.
Poate am mai crescut si poate nu mai inteleg la fel de bine desenele, insa unele din ele par de a dreptul inspaimantatoare si cu o violenta demna de un film de actiune.
Solutia: o revista care sa contina doar benzi desenate atent selectionate sub supravegherea unui psiholog, ce ofera confortul necesar parintilor, inainte de a-si lasa copiii expusi. Asta ofera revistele Meki.ro. Iar pentru doar 2,5 euro pe luna primesti  revistele Meki.ro acasa, una pentru cel mare si una pentru cel mic, iar accesul la continutul siteului este gratuit in aceasta perioada.

De ce Meki.ro?

Evident oricine are copii doreste sa le ofere ce este mai bun si sa ii fereasca de ce este rau. Insa acest lucru pare mai degraba usor de zis, decat de facut, in conditiile in care televiziunea, ziarele  si internetul sunt inundate de violenta si pornografie.
Meki.ro ofera o noua viziune despre cum internetul poate fi folosit in interesul copiilor. Siteul ofera benzi ilustrate pentru toate gusturile si toate varstele, precum si o multitudine de jocuri ce pot fi accesate pentru doar 1 euro/luna.
Comparand acest pret cu celelalte reviste de benzi desenate deodata realizam ca Meki.ro este cea mai buna alternativa pentru orice copil. Iar daca doriti sa aveti si pe format de hartie acest lucru va costa doar 1,5 euro lunar si acces gratuit la intregul continut al siteului.
Deci, ce mai asteptati?