Friday, August 20, 2010

Pariuri fara bani, pe bani

Din 2000, cand au aparut primele case de pariuri de "coltul blocului" gen Horizont si Astra, pariurile au fost pentru mine mai mult decat un hobby.
Au fost un mod de viata, de a cheltui banii si evident de a castiga sume frumoase. Totusi exista o limita si la aceste pariuri si cum in ultimul timp au ajuns sa fie fel de fel de aranjamente in spatele carora sunt diverse agentii de pariuri, atunci chiar nu prea mai merita sa pariezi sume mari.
Totusi, microbul pariurilor exista in orice persoana ce a pariat vreodata, motiv pentru care am gasit doua site-uri ce ofera bani virtuali pentru pariat si ofera recompense in premii si bani.
OLBG este un site britanic puternic sustinut de marile case de pariuri ce ofera premii in bani pe diverse categorii, gen Champions League, Europa League, French League etc.

Fiecare categorie are un numar de minim 5 premii, astfel un user putand castiga mai multe premii intr-o luna calendaristica. Campionatul romanesc nu este inca inclus, insa am trimis mai multe solicitari la suportul lor pentru a aduca liga noastra de fotbal. De asemenea ei ofera 1 pentru fiecare referral adus pe site si care indeplineste anumite conditii. Inscrieti-va aici.
Al doilea site este Beterz, site ce ofera 10.000 de Bz - moneda lor virtuala pentru pariat, oferind premii ce pleaca de sume de 150.000 Bz. Pentru pariorii inraiti, inscrieti-va aici.