Tuesday, July 12, 2011

Gest umanitar

Putini oameni din Romania stiu ca aripa noua a spitalului Marie Curie din Bucuresti a fost realizata cu bani veniti exclusiv din donatii si din cei stransi de UNICEF si Crucea Rosie. Astfel cel mai mare spital de pediatrie are o fata noua, dotari noi si cel mai important tot ce e necesar pentru ca un copil sa fie tratat cu succes la noi in tara, fara fel de interventii extrem de costisitoare peste hotare.
De aceea, de fiecare data cand veti cumpara revistele Meki.ro, sa fiti siguri ca acei bani se vor duce catre alti copii aflati in suferinta.
Asociatia Media Kinder este cea care colecteaza acesti bani si ii directioneaza acolo unde este mai multa nevoie de ei.
Ei sunt de mult timp pe piata romaneasca, Asociatia Media Kinder oferind copiilor o alternativa echilibrata prin siteul Meki.ro,  la desenele animate si jocurile pe calculator dominate de violenta demna de niste filme de actiune.

Mediu propice pentru cei mici

Meki.ro ofera o alternativa la cum internetul poate fi folosit in interesul copiilor. Siteul ofera benzi ilustrate pentru toate gusturile si toate varstele, precum si o multitudine de jocuri ce pot fi accesate pentru doar 1 euro/luna.
Evident ca exista si posibilitatea achizitionarii acestei reviste in format de hartie, pentru doar inca 1,5 euro pe luna, la care se adauga taxele postale, in jur de 3 lei per revista.
Greu de crezut ca exista pe piata romaneasca de profil vreo oferta mai buna pentru cei mici, de aceea e bine sa profitati cat mai e timp, de promotiile ofeite de Meki.ro. Ele sunt disponibile pentru o scurta perioada de timp pana pe 25 iulie.
Iar daca va ganditi ca acesti bani sunt dedicati celor mici, deoarece Meki.ro are in spate Asociatia Media Kinder atunci devine totul mult mai simplu, in a scoate acesti bani din buzunar.

De ce Meki.ro?

Adevarul e ca lumea nu prea este obisnuita sa plateasca pentru a vizita diverse siteuri online. Moda aceasta a fost deschisa de siteurile de sport care cereau diverse sume de bani pentru a avea acces la transmisiunile oferite de ei.
Meki.ro nu este departe de acest model, insa diferentele sunt uriase. Astfel ei cer doar 1 euro pe luna pentru un acces total la continutul siteului, iar cantitatea si calitatea informatiei este demna de luat in seama.
Astfel, Meki.ro ofera peste 120 de pagini de benzi desenate pentru cei mici, pentru toate gusturile si varstele. La aceste benzi desenate se adauga si multitudinea de jocuri amuzante, ce pot fi practicate in grup sau individual.
Daca doriti sa aveti si pe format de hartie acest lucru va costa doar 1,5 euro lunar si acces gratuit la intregul continut al siteului.

Masini pe Meki

Un site de benzi animate pentru copii nu putea sa nu aiba in paginile lui o sectiune dedicata masinilor. Chiar daca cei de la Meki.ro intituleaza sectiunea "Masinarii", aici putem gasi cele mai variate si mai minunate inventii maiestrite de mana omului.
Prezint doar una din subsectiunile acestui site pentru a intelege toata lumea cantitatea uriasa de informatii prezenta pe Meki.ro, precum si utilitatea acestora pentru un copil scolar aflat la primii pasi in interactiunea cu lumea mare.
Meki.ro este la baza, o revista de benzi desenate, insa ar fi laconic sa facem asta.
Siteul este extrem de bine organizat si somplex structurat pentru ca orice copil sa aiba ce sa faca in timp ce navigheaza pe Meki.ro.
Evident ca accesul la intregul continut al siteului este conditionat de plata unei sume exorbitante de 1 euro, insa ce mai conteaza?
Siteul merita cu prisosinta acesti bani si singura modalitate de a va convinge e sa il vizitati.

Micul meu Meki

Toti cei ce au acasa un mic tiran sau chiar mai multi, stiu prea bine ce inseamna puterea de convingere a celor mici cand isi doresc ceva. De aceea este esential sa fii in stare sa stii sa directionezi dorintele continue ale celor mici spre ceea ce este realizabil si achizitionabil.
Una din aceste variante aflate la indemana oricarui parinte este siteul Meki.ro. Greu de crezut ca sunt parinti care sa nu si permita macar 1 euro pe luna pentru satisfacerea nevoilor celor mici. Aici ei au acces la peste 120 de pagini de benzi desenate, multe jocuri, o gramada de povestioare pentru toate varstele si gusturile.
Parintii au si ei sectiunea lor, unde gasesc o multime de sfaturi utile de cum sa interactioneze cu cei mici si cum sa le ocupe timpul pentru a avea o copilarie fericita si echilibrata.
Viziteaza Meki.ro. S-ar putea sa ti placa.

Regulile sunt facute pentru a fi incalcate

Cei de pe Meki.ro aplica psihologia inversa pentru a determina copiii sa citeasca articole, ce oficial, sunt destinate celor mari. Astfel cei mici sunt avertizati ca intra intr-o zona rezervata celor mari, insa nimic nu le spune ca nu ar avea voie sa intre in aceasta zona.
Chiar si asa, cei mici vor gasi aici doar sfaturi utile, teoretic pentru cei mari, insa si pentru ei. Pana la urma, cea mai buna metoda de a determina un copil sa evolueze este aceea de a-l forta in sensul pozitiv.
Totusi, ce ofera Meki.ro pentru copii?
Peste 120 de pagini de benzi desenate, jocuri comune si individuale, povestioare si basme, glume si istorioare spuse tot de ei pentru ei.
Accesul la intregul continut al siteului Meki.ro se face contra cost, pentru o suma modica de 1 euro pe luna.

Nimic ca Meki

Oare ce poate fi mai frumos pentru un copil decat sa gaseasca in fiecare luna, in cutia postala, revista preferata in care va gasi de fiecare data, personajele iubite de benzi desenate, asezonate cu o gramada de jocuri.
Mai mult in fiecare revista Meki se ascund banuti virtuali – MekLei, pe care fiecare copil trebuie sa ii colectioneze si sa ii schimbe pe cadouri reale oferite de Asociatia Media Kinder – organizatie non profit.
De mentionat ca aceeasi asociatie foloseste banii platiti pe revista Meki.ro pentru diverse scopuri umanitare.
Pe langa aceasta revista, suma modica de 1,5 euro, ne ofera acces la intregul continut al site-ului Meki.ro. Aici gasim o multime de jocuri pentru toate categoriile de varsta, povestioare amuzante, sfaturi utile pentru parinti.
Ceea ce completeaza peisajul pe Meki.ro sunt tombolele, promotiile si concursurile organizate de Asociatia Media Kinder, cei ce administreaza siteul.

Benzi desenate pe Meki.ro

Ce poate fi mai comod decat sa ai o revista de benzi desenate, la doar un click distanta. Meki.ro iti ofera aceasta ocazie, de a avea o multime de benzi desenate la cheremul tau. Pentru o scurta perioada Meki ne ofera ocazia de a interactiona gratuit cu continutul siteului, dupa care va trebui sa platim suma de 1 euro pe luna. Aceasta suma este folosita de Asociatia Media Kinder – organizatie non profit, pentru a ajuta alti copii aflati in nevoie.
Mai mult de atat, multimea de povesti, sfaturi, glume fac acest site un “must have” pentru orice parinte ce doreste sa ofere o crestere corecta, copilului sau.
Pana pe 25 iulie Meki.ro ne ofera o gramada de promotii, si chiar o tombola la care putem castiga abonamente gratuite pentru doar 1 Like acordat paginii Facebook - Meki.ro.

Meki.ro pentru copii

Daca doresti pentru copilul tau o revista de benzi desenate la un pret extrem de accesibil, atunci Meki.ro este locul din care trebuie sa incepi cautarea.
Pentru doar 1 euro pe luna, Meki.ro ofera acces la intregul continut al siteului, ce include peste 120 de pagini de benzi desenate, o multime de jocuri, povestioare si alte cadouri virtuale, amuzante pentru cei mici.
Meki.ro ofera si posibilitatea de a avea aceasta revista in format de hartie pentru doar 1,5 euro si acces gratuit la intregul continut al siteului.
Si parintii au o sectiune doar pentru ei, unde gasesc o multitudine de sfaturi utile si jocuri ce pot fi experimentate cu cei mici.
Ce mai astepti?
Profita de promotiile actuale, ce dureaza pana pe 25 iulie.

Cine este Meki?

Credeti ca este un personaj de desene animate? Ar putea fi daca va doriti asta, insa Meki este numele siteului lansat de curand, dedicat in totalitate celor mici.
Meki.ro este proprietatea celor de la Asociatia Media Kinder, organizatie non profit ce isi propune sa aduca ceva nou pe piata romaneasca mass media pentru cei mici.
Accesul pe site este contra cost, insa plata este modica – doar 1 euro/luna, bani ce vor fi si mai usor scosi din buzunar daca ne gandim ca de pe urma lor copilasii nostri vor avea acces la un site cu un continut controlat, potrivit pentru ei si cel mai important, de pe urma caruia vor avea ceva de invatat. Mai mult Asociatia Media Kinder foloseste acesti bani pentru ajutorarea altor copii, aflati in suferinta.
Nu e de mirare ca Meki.ro a urcat neasteptat de mult in clasificarile motoarelor de cautare in doar cateva saptamani.