Thursday, July 7, 2011

Meki ne scapa de pesudo-romana

Ma intalnesc tot mai des cu mamici ale caror copii, desi au ajuns la varsta cand ar trebui sa inceapa sa vorbeasca, nu o fac, iar daca baguie ceva o fac intr-o veritabila pasareasca.
Explicatia e simpla si se afla in faptul ca acesti copii, ca mai toti de altfel, au mintea ca un burete intre 2-4 ani si absorb orice informatie ce le este oferita. Cum unii parinti, fie din lipsa de timp, fie din comoditate, isi lasa copiii ore intregi in fata televizorului setat pe Baby Tv spre exemplu, post in limba engleza.
Astfel copiii invata o limba ce este undeva intre romana si engleza, iar efectele pe termen lung pot fi dezastruoase, pentru ca acesti copii vor sti doua limbi la 6-7 ani, insa fara a vorbi vreo una din ele corect.
Solutia ar fi, fie posturi TV cu subtitrare vocala in romana sau reviste de benzi desenate in genul celor oferite de Meki.ro.
Siteul este construit intr-un mod prietenos pentru orice copil ce interactioneaza cu el, si pentru doar 1 euro pe luna Meki.ro ofera acces la integul continut al siteului ce detine 120 de pagini tiparite, plus o multitudine de jocuri.

Meki.ro pentru copiii mei

Pentru un parinte nimic nu e mai important decat copiii sai. De aceea, se stie, ca orice parinte ar face aproape orice pentru copilul sau si ar cheltui orice suma de bani necesara pentru fericirea sa.
Totusi, sunt si lucruri minunate pentru copiii nostri care nu necesita un efort financiar sau logistic deosebit. Asa poate fi si revista Meki.ro, fie ca optezi pentru formatul online sau pentru cel de hartie.
Pana la urma orice copil isi leaga, intr-un fel sau altul, copilaria de un erou preferat de desene animate sau de benzi desenate. Important e ca acesti eroi sa fie bine selectionati din vasta "cultura" de eroi ce ne invadeaza universul animat.
Prefer oricand revistele Meki.ro, oricarui altei reviste pentru simplul motiv ca sunt la un click distanta si ma costa exorbitanta suma de 1 euro pe luna.