Wednesday, July 20, 2011

Concurs de clickuit

Evident ca numai romana nu se poate numi exprimarea mea, din titlu, insa in zilele noastre romano- engleza a devenit o moda atat de persistenta, incat te molipsesti de ea. Pana la urma asa a suferit romana noastra si de o francizare excesiva in secolul 19 si asa a si ramas.
Totusi sa revenim la concursul nostru de click-uri, organizat de Asociatia Media Kinder prin intermediul siteului patronat de ei - Meki.ro. Astfel toti cei care dau un click pe pagina de Facebook a siteului Meki.ro au sansa de a castiga unul din cele 30 de abonamente gratuite la revista Meki.
Nu uitati: concursul tine pana pe 1 August!
Chiar daca nu castigati unul din abonamentele puse in joc de cei la Meki, nu trebuie sa disperati. Sunt sigura ca vor mai fi promotii, iar daca tot nu credeti ca v-ati nascut sub o stea norocoasa, atunci trebuie sa stiti, ca un abonament la Meki.ro costa doar 1 Euro pe luna. Mai ieftin de atat, chiar nu se poate.

Glume cu cei mici

Evident ca o revista de benzi desenate, ce se respecta nu poate sa nu aiba o sectiune de glume. Chiar daca aceste glume sunt doar perle ale altor copii, ele sunt poate chiar mai savuroase decat niste glume obisnuite. Cei mici sunt astfel incurajati sa se exprime liber, fara a le mai fi frica ca vor luati in deradere sau ironizati in urma micilor lor greseli.
Meki.ro ii premiaza pe cei mici prin diverse modalitati, cea mai populara fiind MekLei - moneda virtuala, ce se gasesc in fiecare revista pe hartie - Meki. Copiii trebuie doar sa colectineze acesti bani si sa ii foloseasca pentru a achizitiona jucarii reale, oferite de Meki.ro si Asociatia Media Kinder.
Astfel orice copil ce primeste acasa revista Meki se simte recompensat intr un fel si este atras sa cumpere si urmatorul numar pentru a-si completa colectia de bani virtuali si a fi si mai aproape de jucaria dorita din catalogul MekLei.

Gateste in joaca

Nu as fi crezut ca pot exista si jocuri de gatit, mai ales pentru cei mai mici de 8 ani de zile, insa Meki.ro mi a facut o surpriza placuta de proportii prin sectiunea "Jocuri de gatit". Chiar daca cei doi baieti ai mei sunt mult prea mici sau nu vor avea inclinatii spre gatit sunt sigura ca o gramada de mici gospodine vor gasi aceste retete foarte interesant in incercarea lor de a-si copia mamele.
Practic Meki.ro incearca sa acopere mai toate sferele de interes ale unui copil, pentru a-i oferi suficiente puncte de interes si motive pentru a intra zilnic pe cel mai popular sute de benzi desenate din Romania.
Aceasta este doar una din sectiunile cu care cei din spatele siteului Meki.ro, incearca sa ii atraga pe cei mici in a explora zilnic siteul. Este cunoscut faptul ca odraslelenoastre se plictisesc destul de repede, de aceea actualizarea informatiei este un "must be" pentru cei de la Meki.

Max si prietenii sai

Fiecare copil se ataseaza de un anumit animal, fie ca este un caine, o pisica sau chiar un soricel, asa cum ne inspira celebrele desene animate Tom&Jerry. Din pacate nu toti copii au posibilitatea de a avea un animal de companie la ei acasa, fie din lipsa spatiului si a conditiilor necesare de crestere, fie din cauza alergiilor si bolilor pe care un asemenea animal le poate crea sau aduce.
Meki.ro ne propune o abordare mai fericita a acestei probleme aducand pe calea bitilor, un animal pe care toti copiii il vor indragi de la prima vedere. Este vorba de iepurasul Max, alaturi de care apar si prietenii sai: ursuletul Emi, bursucul Bozo si chiar castorita Mara.
Cu siguranta ca micii nostri cutezatori se vor indragosti de aceste animale - personaje de benzi desenate si vor reveni zilnic pe Meki.ro, pentru a le urmari aventurile, pataniile, dar si metodele inteligente de a iesi din orice incurcatura.

Respectam traditia

Stau si ma gandesc ce bine ar fi sa ploua astazi - 20 Iulie 2011, de ziua  Sfantului Ilie, ca sa mai domoleasca din canicula ce a cuprins meleagurile noastre. Ma uit spre cer si in afara de o imagine unduitoare si neclara a marelui astru galben, nu vad vreo urma de norisor de ploaie.
Chiar si asa traditia trebuie respectata si aici nu vorbesc neaparat de religie, ci si de traditiile oamenilor bazate pe o anumita ciclicitate a vremii. Probabil din aceste motive si revista Meki.ro propune celor mici o sectiune de articole cu tenta religioasa, insa absolut necesare pentru a avea un minim de cultura generala cerut la ora actuala, in societate.
Chiar daca este in principal o revista de benzi desenate, Meki.ro are si alte sectiuni, toate cu un scop vadit in dezvoltarea corecta a celor mici. Fie ca e vorba de articole de cultura generala sau doar de sectiunea in limba engleza, calitatea lor primeaza in tot ceea ce fac.

Mai buni cu Meki

Probabil ca acesta ar trebui sa fie sloganul celor de la Meki.ro, cel mai nou site dedicat benzilor desenate. In primul rand siteul Meki.ro ne aduce cele mai frumoase si captivante benzi animate pentru cei mici, dar si o mare varietate de articole de cultura generala, pentru a fi siguri ca picii nostri vor fi cei mai destepti.
O alta parte ce ne ajuta sa devenim cei mai buni este si cea legata de proiectele caritabile desfasurate de Asociatia Media Kinder, pentru ajutorarea celor mici. Astfel toti banii incasati de pe urma siteului Meki.ro sunt colectati de Media Kinder si redirectionati acolo unde copii aflati in suferinta au nevoie de ei.
Astfel prin orice abonament veti alege din oferta celor de la Meki, aveti siguranta ca veti castiga de 2 ori cheltuind acei bani. O data prin acordarea unei mici placeri, celui mic, iar a doua oara prin contribuirea la nenumaratele proiecte caritabile sustinute de Asociatia Media Kinder - cei ce patroneaza siteul Meki.ro.

Benzi desenate in lumea virtuala

Cand vorbim de benzi desenate deja ne gandim la o lume virtuala, plina de eroi cu puteri supranaturale, gata sa se sacrifice in slujba binelui. Cei mici nu pot decat sa savureze acest gen de reviste, iar cand exista si optiunea de a vizualiza aceste benzi animate pe Internet, placerea este si mai mare.
Se stie ca o mare parte din copiii de astazi folosesc zilnic Internetul si uneori o fac chiar pentru mai multe ore la rand. Probabil de aceea, cei de la Media Kinder s-au gandit la lansarea unei reviste online de benzi animate: Meki.ro, intr-un format oarecum revolutionar pentru tara noastra.
Accesul total pe site se face contracost prin plata lunara a sumei de 1 Euro. Pentru a primi acasa revista pe format clasic de hartie, precum si Meki Junior pentru copiii sub 8 ani, va trebui sa platiti 2,5 Euro pe luna. Probabil ca siteul Meki.ro va avea un succes scontat de catre cei ce il administreaza, daca ne uitam la raportul bun dintre calitate si pret.