Monday, September 20, 2010

Alte siteuri legitime de facut bani online

MicroWorkers este intr-adevar cel mai bun site de facut bani pe net, dar nu este singurul. Alaturi de el sunt cateva siteuri legitime ce platesc si multe altele care nu sunt sigur ca platesc, dar care pot fi folosite cu succes pentru campanii proprii.
Pana la urma orice persoana ce-si propune sa faca un venit pe net are nevoie de referrali si acestia sunt greu de convins, daca nu le oferi ceva in schimb.
MyEasyTask este un site legit ce plateste la minim 10$ si o parte buna pentru cei ce fac task-uri este lipsa unui sistem de cuantificare a rezultatelor, asa zisul "satisfaction rate.
MinuteWorkers este alt site de profil, insa multe joburi se adreseaza doar celor din SUA. Chiar si asa cu un payout la doar 2$ este foarte usor de folosit.
MyLot este unul din cele mai vechi programe care plateste, avand aproape 5 ani vechime. De asemenea este si unul din putinele programe unde nu exista limita la cati bani poti castiga, doar limita muncii fiecaruia stabilind cati bani incaseaza. Partea proasta e ca banii se fac greu, prea greu uneori.