Sunday, July 17, 2011

Orasul Meki

Sunt sigura ca nimeni nu a auzit de orasul Meki din Etiopia. De fapt nici macar nu sunt sigura ca sunt multi care sa stie sa arate aceasta tara africana pe harta.
Totusi lucrurile stau diferit cand vorbim de Meki.ro, noua revista online de benzi desenate aparuta pe piata romaneasca. Fie ca e din cauza promotiilor actuale ce promit reduceri de 60% pentru toate tipurile de abonamente, ori poate din cauza premiilor promise la tombola Meki, ce se termina pe 1 August.
Parerea mea e ca adevarul in spatele succesului lui Meki.ro este calitatea benzilor desenate, a multitudinii de jocuri disponibile pe site si a articolelor de cultura generala, valabile atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Evident ca si pretul taxat, de doar 1 Euro pe luna este un alt motiv pentru care cei mari se inghesuie in a le oferi celor mici o bucurie la care sa aiba acces zilnic.

Meki.ro - revista de benzi desenate

Cu siguranta ca Internetul este locul unde orice om poate gasi orice isi doreste. De accea era o chestiune de timp pana sa apara o revista online de benzi desenate pentru cei mici. Numele acestei reviste este Meki.ro si este patronata de Asociatia Media Kinder, organizatie non profit ce activeaza in Romania, inca din anul 1990. Tot ei sunt si in spatele revistei Media Kinder Magazine, revista pentru copii, ce a ajuns la un tiraj de peste 70.000 de numere lunar si care este distribuita in toate judetele tarii.
Meki.ro ne propune peste 120 de pagini de benzi desenate asezonate cu multe povestioare amuzante si jocuri pentru toate grupele de varsta. Accesul pe siteul Meki.ro se face contracost pentru suma de 1 Euro pe luna. Acesti bani sunt colectati si folositi de Asociatia Media Kinder pentru intrajutorarea altor copii, aflati in mare nevoie de ajutor financiar.

Meki si cei mici

Fara indoiala ca cei mici au nevoie de atentie speciala in tot ceea ce fac. Fie ca se joaca, fie ca mananca, fie ca fac baie, ei trebuie sa fie tot timpul supravegheati, deoarece perceptia lor asupra realitatii este diferita de cea a noastra, ceea ce le poate fi daunator, in cazul in care nu sunt tinuti sub stricta observatie.
Asa este si in cazul navigarii pe Internet, deoarece cei mici pot fi expusi unui continut violent sau pornografic, ceea ce le poate deregla definitiv psihicul. De accea parintii sunt obligati sa le asigure un mediu curat, potrivit varstei lor.
Siteul Meki.ro este o revista online de benzi desenate, adresata celor cu varste in 8 si 12 ani, iar pentru cei mai mici de 8 ani exista revista Meki Junior. Continutul acestui site este bine analizat impreuna cu un psiholg de copii, pentru a asigura linistea necesara oricarui parinte, inainte de a-si lasa odraslele sa navigheze pe acest site.
Asadar, Meki.ro este una din solutiile pentru a permite copilului d-voastra sa foloseasca Internetul intr un mod sigur.

Ce poti face cu 1 Euro?

In aceste vremuri de criza poti face destul de multe cu 1 Euro. Cine nu stie acele magazine unde orice prdus costa echivalentul in lei, al unui singur euro. Insa toate acele produse sunt chinezarii si dupa 2-3 folosiri ajung intr un mod inexorabil, in acelasi loc - la gunoi.
Totusi exista o solutie mai buna de a cheltui acest euro - revista Meki.ro. Aceasta revista online de benzi desenate se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani si cuprinde peste 120 de pagini de benzi desenate.
Pentru a profita de acest pret promotional trebuie sa incheiati un abonament pentru revista online Meki.ro. Aceasta promotie este disponibila pana pe 25 iulie, asa ca ar fi bine sa va grabiti, pentru ca timpul curge si nu se stie cand veti mai avea ocazia de a va intalni cu o asemenea oferta.

Raport pret calitate

Ca in mai toate domeniile cel mai important lucru, dupa care se face evaluarea unui produs este raportul pret calitate. Asa si este siteul Meki.ro, ultima aparitie in domeniul mass media.
Meki.ro este un site detinut de Asociatia Media Kinder, organizatie non profit si isi propune sa fie cea mai de succes revista online de bezni desenate, adresata celor mici.
Pentru a afla ce ii face pe acestia atat de increzatori in viitorul succes, trebuie doar sa intram pe siteul Meki.ro. Revista online ne propune peste 120 de pagini ilustrate, la care se adauga sectiuni de jocuri, articole si chiar povesti audio. Pentru cei mai talentati copii exista si o sectiune speciala unde isi pot etala priceperea in desenat sau pentru cei cu inclinatii lingvistice, exista o sectiune speciala in limba engleza.
Toate acestea vin la pretul de doar 1 Euro pe luna. Aceasta inseamna un raport pret calitate excelent.

Marimea conteaza

Desi pare o replica desprinsa din filmele pentru adulti, aceasta replica se potriveste de minune si revistei online de benzi desenate: Meki.ro.
Cu un format revolutionar pentru piata mass media romaneasca, Meki.ro le propune celor mici peste 120 de pagini de benzi desenate, cu tot felul de eroi, care de care mai dotati, din punct de vedere al puterilor supranaturale.
La toate acestea se adauga si alte sectiuni ale siteului, adresate tot celor mici:
- jocuri individuale si in grup;
- povesti audio;
- fise de lucru pentru a testa cultura generala a celor mici;
- sectiune in limba engleza.
Dupa toate cele enumerate mai sus, intelegem de ce uneori marimea conteaza si in domeniul revistelor online.