Monday, August 1, 2011

Dupa munca, si rasplata

N-as fi crezut ca pot castiga un concurs cu premii atat de mari, organizat de un site major din Romania. Practic m-am inscris la acest concurs din dorinta de a scrie cu un scop, pentru copii si pentru premii. Nici nu ma gandeam ca dupa 6 postari, facute mai in gluma, mai in serios,  voi fi in primii 15, daramite pe primul loc.
Ciudata oarecum aceasta lipsa de reactie a blogosferei romanesti. Multe impresii, multe pretentii, insa putina munca, din partea unora din colegii de concurs. Cei de la Meki au incercat si cred ca au reusit sa si faca o reclama agresiva in mediul online, ajutati de noi - adevarate furnici in slujba reginei M. K.

Vreau sa le felicit si pe celelalte fete, care au obtinut alte premii binemeritate, pentru care au muncit si au refuzat sa dea un simplu copy-paste, in incercarea de trisa munca.
Daca cei de la Meki.ro vor considera ca eu ii pot ajuta in continuare, as fi foarte bucuroasa. Daca nu, macar raman cu 1000 de euro, bani oferiti cu generozitate de Asociatia Media Kinder.