Wednesday, July 13, 2011

Cunostiintele copiilor

Este o mare diferenta dintre copiii de astazi si noi, cand eram de o seama cu ei. Traind in bezna impusa de comunisti, noi nu am avut acces la multitudinea de informatii, cunostiinte, posibilitati de joaca etc.
Plusul urias pe care micii nostri copii il au in fata noastra trebuie gestionat cum trebuie, altfel expunerea lor precoce la violenta instinctuala promovata de mai toate televiziunile, ii poate transforma in sociopati.
Meki.ro este unul din acele siteuri ce garanteaza in totalitate continutul la care sunt expusi cei mici, cand navigheaza pe site.
Ca parinte, daca va puneti problema ca trebuie sa cheltuiti 1 euro pe luna ca sa ii oferiti copilului d-voastra acces la cel mai nou si mai complet site dedicat celor mici, atunci trebuie sa stiti ca merita cu prisosinta.
Asa ca nu mai asteptati si profitati de oferta promotionala a celor de la Meki.ro, ce tine pana pe 25 iulie.

Meki.ro alaturi de noi

Copiii si parinti fac front comun cand e vorba de Meki.ro.
Suna amuzant acest cuvant: meki si asa si trebuie sa fie numele unui site de benzi desenate pentru cei mici. Cei mici au sansa sa dea un sens bun, concret, timpului pierdut la calculator.
Mai mult de atat, copiii nu au nevoie sa fie supravegheati atent atata timp cat ei stau pe siteul Meki.ro, deoarece continutul este atent supervizat si controlat de psihologi.
Pentru a avea acces complet la intregul continut al siteului, cei mari trebuie sa scoata din buzunar uriasa suma de 12 euro pentru un an intreg.
Greu de crezut ca este vreun parinte care sa sovaie in a-i acorda copilului sau accesul la peste 120 de benzi desenate, povestiri si alte jocuri interesante, in schimbul acestei sume.
Promotiile Meki.ro sunt valabile pana pe 25 iulie, deci mai aveti la dispozitie cateva zile pentru a beneficia de reducerile actuale de 60%.

Meki.ro – o aparitie inedita

Chiar era nevoie de o gura de aer proaspat, in lumea imbacsita a Internetului si in special a mass mediei romanesti.
Asociatia Media Kinder - organizatie non profit a decis lansarea siteului revistei online si pe hartie Meki. Acest lucru vine dupa succesul repurtat dee trei ani, cu revista Media Kinder Magazine ce se distribuie lunar, in toate judetele tarii, intr-un tiraj mediu de 70.000 de exemplare.
Nu e de mirare ca si cu Meki.ro se contureaza un succes, dovada fiind urcarea serioasa a siteului in clasamentele de cautare.
Tot ce aveti de facut pentru a va convinge de calitatea acestei reviste online de benzi desenate pentru copii e sa accesati siteul: Meki.ro.
Veti vedea ca merita cu prisosinta.

Tombole, premii si promotii

Suna ca o descriere a unui site ce se ocupa cu promovarea concursurilor online, insa nu e asa; e doar ceea ce se intampla actualmente pe siteul Meki.ro.
Hai sa le luam pe rand!
Tombola organizata de Meki.ro pune la bataie o multitudine de premii, in schimbul unui simplu “Like” pentru pagina de Facebook – Meki.ro:
- 10 abonamente online;
- 10 abonamente standard;
- 10 abonamente extra.
Premiile oferite de Meki.ro sunt pentru cei mici si constau in bani virtuali – MekLei, pe care ei trebuie sa ii colectioneze si sa ii schimbe pe jucarii reale oferite de Asociatia Media Kinder - organizatie non profit.
Promotiile oferite de Meki.ro sunt valabile pana pe 25 iulie si constau intr-o reducere de 60% pentru toate tipurile de abonamente disponibile.

Bani pentru cei mici

Multi parinti incearca sa si responsabilizeze copiii, inca de mici si sincera sa fiu, mi se pare un lucru extrem de bun. Astfel ei invata ca toate jucariile, dulciurile si alte mofturi pe care le cer vin contra unui cost.
Astfel multi copii au o pusculita a lor unde tin banutii si umbla la ea, de fiecare data cand doresc ceva. Totusi aceasta metoda are un defect major: banii sunt recunoscuti ca fiind cea mai comuna metoda de raspandire a bolilor.
Solutia vine de la revistele tiparite Meki.ro, reviste ce ofera bani virtuali in fiecare numar lunar. Acesti bani virtuali pot fi colectionati si schimbati pentru jucarii reale oferite de Asociatia Media Kinder, organizatie non profit ce administreaza siteul Meki.ro.
Denumirea acestor bani este de MekLei si ei pot fi folositi pentru achizitionarea de produse din catalogul oferit de siteul Meki.ro.

Meki.ro – lider de piata

Nu sunt niste vorbe mari aruncate anapoda, deoarece Meki.ro chiar s a desprins intr un lider de piata al benzilor animate pentru copii.
Chiar daca ei taxeaza accesul full la continutul siteului cu un euro pe luna, aceasta valoare mica este departe de a descuraja parintii dornici sa le ofere copiilor lor acces la cea mai buna revista de profil de pe piata romaneasca.
Chiar daca aveti dubii in a plati acesti banuti, ar fi de stiut ca Meki.ro este proprietatea celor de la Asociatia Media Kinder – organizatie non profit. Ei folosesc acesti bani pentru ajutorarea celor mici aflati in suferinta.
Greu de crezut ca puteti gasi o revista de benzi animate la un pret mai bun decat 1 euro pe luna.
De aceea trebuie sa va grabiti. pentru ca promotiile celor de Meki.ro expira pe 25 iulie si nu se stie cand va veti mai intalni cu ele.

1,2,3 - Meki.ro

A inceput numaratoarea inversa pana ce promotiile oferite de Meki.ro vor expira. Nu mai este timp de pierdut, deoarece asemenea oferte nu vor mai fi intalnite prea curand.
Pana pe 25 iulie aveti ocazia sa deveniti un abonat fidel al Meki.ro pentru doar 1 euro pe luna. Asta inseamna aproximativ 40 de lei pentru tot anul!!!
In schimbul acestei sume aveti acces la intregul continut al siteului ce contine peste 120 de pagini de benzi desenate, povesti pentru toate varstele si gusturile, sfaturi practice pentru cei mici, dar si pentru parintii lor.
Daca mai adaugati inca 0,5 euro pe luna veti primi acasa si revista pe format de hartie, pe langa privilegiul de a surfa nestingheriti pe siteul lor.
Timpul trece, nu mai stati cu mainile in san!