Friday, August 13, 2010

Concursuri online

Mai demult citisem in presa ca sunt oameni care traiesc doar din participarea la concursuri. Mi s-a parut greu de crezut si am lasat ideea nedezvoltata.
Asta pana anul trecut cand am descoperit doua site-uri de profil: konkurs.ro si concursuri.biz, site-uri ce promoveaza zilnic fel de fel de concursuri cu premii care mai de care mai variate.
Evident ca e greu sa ai noroc la acele concursuri cu tragere la sorti, insa sunt doua alte tipuri de concursuri unde toeretic si practic se poate castiga.

Prima categorie este cea a concursilor de tip votare, categorie in care se inscriu cam 50% din toate competitiile cu premii. Astfel daca ai un numar mare de prieteni, poti castiga multe asemenea premii.
A doua categorie, este cea a celui mai bun scor, in care cu multa munca, poti pune mana pe premii. Evident ca si aici ar fi ideal sa ai niste prieteni, care sa te ajute, insa din experienta proprie am vazut ca mai bine te bazezi doar pe fortele tale, decat pe lenea altora.
In afara unor premii mici, am castigat 1000 de euro la concursul sportoquiz.ro, 500 de euro la concursul de design organizat de Smart si mai nou un aer conditionat la concursul organizat de Calor.