Wednesday, October 27, 2010

Liciteaza si castiga

Cand am dat peste acest site am crezut ca e scam, asa cum sunt 99% din siteurile de facut bani de pe net. Din aceasta cauza, siteul nu a primit nicio atentie din partea mea timp de o luna jumatate, dupa care citind tot mai des de dovezi de plata am decis sa ii acord mai multa atentie.
Pana la urma, am hotarat sa investesc ceva bani in promovarea lui si am castigat 3 vouchere: la Foot Locker, Camera World si Barnes&Noble. Evident aceste vouchere nu inseamna mare lucru, mai ales pentru cei care nu sunt familiarizati cu cultura de shopping nord americana.

Totusi marele premiu castigat este un iPad de 16 GB, premiu cu care mai oricine este familiarizat. Din pacate siteul, de fapt Apple, nu trimite decat in SUA, asa ca premiul meu este inca departe de casa, deoarece vreau sa il primesc prin cineva cunoscut, pentru a evita sa platesc vama, TVA si transport.
Chiar si asa, premiul a fost primit, l-am vazut pe webcam si nu mi ramane decat sa investesc timp, energie si bani in promovarea acestui site.
Pentru cei ce vor sa castige premii mari, cu un efort destul de mic, inscrieti-va aici.

1 comment: