Thursday, July 7, 2011

Meki ne scapa de pesudo-romana

Ma intalnesc tot mai des cu mamici ale caror copii, desi au ajuns la varsta cand ar trebui sa inceapa sa vorbeasca, nu o fac, iar daca baguie ceva o fac intr-o veritabila pasareasca.
Explicatia e simpla si se afla in faptul ca acesti copii, ca mai toti de altfel, au mintea ca un burete intre 2-4 ani si absorb orice informatie ce le este oferita. Cum unii parinti, fie din lipsa de timp, fie din comoditate, isi lasa copiii ore intregi in fata televizorului setat pe Baby Tv spre exemplu, post in limba engleza.
Astfel copiii invata o limba ce este undeva intre romana si engleza, iar efectele pe termen lung pot fi dezastruoase, pentru ca acesti copii vor sti doua limbi la 6-7 ani, insa fara a vorbi vreo una din ele corect.
Solutia ar fi, fie posturi TV cu subtitrare vocala in romana sau reviste de benzi desenate in genul celor oferite de Meki.ro.
Siteul este construit intr-un mod prietenos pentru orice copil ce interactioneaza cu el, si pentru doar 1 euro pe luna Meki.ro ofera acces la integul continut al siteului ce detine 120 de pagini tiparite, plus o multitudine de jocuri.

No comments:

Post a Comment