Friday, July 22, 2011

Catalogul de MekLei

Cea mai noua revista de benzi animate din mass media romaneasca vine intr un format nou si cu multe promotii si tombole pentru toti clientii sai. Astfel pana pe 1 August toti cei ce dau click pe pagina de Facebook a siteului Meki.ro au sansa sa castige unul din cele trei tipuri de abonamente: online, standard si extra.
Pentru cei mici revista Meki, in forma tiparita vine cu o surpriza in fiecare numar, in forma banilor virtuali ce se gasesc intre paginile de benzi desenate. Acesti bani virtuali au primit numele de MekLei si pe site puteti gasi chiar un catalog al acestor produse ce pot fi achizitionate cu acesti MekLei.
Produsele ce pot fi cumparate variaza de la simple carticele pana la radio-uri si camere video. Meki.ro incearca astfel sa si motiveze cumparatorii sa devina abonati fideli, din colectia carora sa nu lipseasca vreun numar.
Acesti bani virtuali trebuie sa inlocuiasca precedenta metoda de recompensare, folosita de Asociatia Media Kinder si anume, diverse jucarii puse in interiorul ambalajului revistei.

No comments:

Post a Comment