Friday, July 22, 2011

Pazeste ti santatea!

Cel mai mare bun al unui om este sanatatea, iar acest lucru se vede de mic copil. Mai toti adultii ce au avut probleme serioase de sanatate devin abonati ai sistemului sanitar si au o viata chinuita.
Evident ca un cuvant extrem de greu il au genele transmise de parinti, nu putine fiind bolile ereditare cu care un nou nascut vine pe lume.
Totusi multe boli se capata, mai ales in primii ani de viata prin nerespectarea unor reguli de baza de igiena. Meki.ro vine in ajutorul parintilor si completeaza continutul siteului, plin cu fel de fel de benzi desenate, cu articole despre sanatate si despre cum cei mici trebuie sa invete sa se protejeze de boli.
Evident ca plecand de la sfaturi clasice, ca spalatul pe maini inainte de masa sau evitarea contactului cu ceilalti copii ce sunt bolnavi sunt doar unele din sfaturile acordate de cei de la Meki.ro.
Orice sfat se poate dovedi benefic, in aceasta lume plina de virusi si microbi, ce de abia asteapta sa inhate vreun micut lipsit de apararea unui sistem imunitar complet dezvoltat.

No comments:

Post a Comment