Monday, July 25, 2011

Nici urma de indoiala

Fara indoiala ca siteul Meki.ro are toate sansele sa ajunga lider in sectiunea revistelor de benzi desenate, daca pastreaza acelasi raport intre pret si calitate. Cu peste 120 de pagini de benzi desenate, o multime de articole de cultura generala, jocuri de colorat, logice sau de perspicacitate, Meki incearca sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Evident cei care vor da verdictul final, vor fi copiii, cei carora le este adresat acest site. Ei sunt cei care hotarasc daca continutul acestui site este suficient de atractiv, incat sa fie determinati sa deschida calculatorul aproape in fiecare zi si sa acceseze Meki.ro.
Cei mari nu sunt nici ei neglijati avand o sectiune speciala, adresata doar lor. Aceasta sectiune este denumita generic: "Parinti" si este bine definita, cei mici fiind avertizati inainte de a patrunde in lumea celor mari.
Evident, nu puteam incheia fara a mentiona si de ce raportul calitate pret este atat de bun. Accesul la intregul continut al siteului se face contra unui singur euro pe luna, adica 12 euro pe an.

No comments:

Post a Comment