Monday, July 25, 2011

Baieti de cartier

Meki.ro este cea mai noua revista online de benzi desenate din Romania. Siteul este plin de sectiuni atractive, marea majoritate fiind clasice pentru un asemenea site dedicat copiilor. Evident ca un asemenea site ne propune o cromatica bogata, cu culori vesele, cu personaje pline de viata si totdeauna zambitoare.
Pe langa zecile de pagini dedicate benzilor desenate, cei mici au ocazia sa experimenteze multe jocuri individuale, logice sau de cultura generala, iar daca isi propun sa incerce niste jocuri impreuna cu prietenii lor, atunci exista si pentru ei solutii.
Totusi Meki.ro vine si cu sectiuni inedite cum este si cea de articole dedicate modei pentru cei mai tineri dintre noi. Unul din articole chiar le propune celor mici, 2 outfit-uri in functie de activitate. Una pentru oras si cealalta pentru cartier. Evident, mai trebuie sa existe si putina colaborare din partea celor mici, cunoscuta fiind lipsa lor de respect pentru imbracaminte, ei vazand doar partea practica a ei, pana la o anumita varsta.

No comments:

Post a Comment