Wednesday, July 27, 2011

Ratele si vanatorii

Imi aduc aminte cu nostalgie de vremurile de mult trecute cand eram copil si singura mea grija era ora la care veneau parintii sa ma culeaga din strada, pentru a intra in casa. Nimeni nu poate nega ca aceste vremuri ale copilariei au farmecul lor aparte, datorat in mare parte lipsei de griji.
Cea mai puternica impresie mi a ramas din jocul "Ratele si vanatorii", unde totdeauna faceam echipa cu cea mai buna prietena a mea si jucam cu baieti de aceeasi varsta, reusind de fiecare data sa ii impuscam mai mult decat ei. Satisfactia era si mai mare cand jucam cu acele celebre mingi de cauciuc, de 2 lei, care piscau de mama focului, cand prindeau un petic de piele neprotejata.
Astazi, nici macar nu mai sunt sigura, ca acesti copii, mai stiu de acest joc, totul invartindu se in jurul calculatorului sau platformelor de jocuri, gen Xbox sau Wii.
Meki.ro este una din putinele alternative decente, la aceste distractii si propune o sectiune de jocuri in grup, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Daca siteul Meki.ro va avea succes la copii, doar timpul o poate spune.

No comments:

Post a Comment