Tuesday, July 26, 2011

Joaca te online

Oare cati din copiii de astazi de varsta scolara nu au jucat vreodata un joc pe calculator? Chiar si cei din mediul rural, mai saraci trebuie sa aiba acces la vreun calculator, fie la scoala, fie la alt copil, mai instarit. De aceea cand spun ca un copil se joaca mai mult online decat "on-green", atunci chiar stiu ce vorbesc.
De aceea si Meki.ro le propune celor o alternativa pentru deja mult prea cunoscutele "shootere" pline de sange si violenta, jocuri total nepotrivite pentru copii aflati la inceputul pubertatii. Chiar daca jocurile gratuite propuse de Meki.ro sunt mai putin atractive din punct de vedere grafic, ele au un continut logic substantial si cel mai important, nu afecteaza in vreun fel psihicul copilului.
Accesul pe siteul Meki.ro se face gratuit, insa pentru a avea acces total la continutul siteului trebuie sa achitati o taxa de 1 Euro pe luna. Siteul contine peste 120 de pagini de benzi desenate, la care se adauga jocurile mai sus descrise, dar si o multime de articole de cultura generala.

No comments:

Post a Comment