Friday, September 16, 2011

Unde sunt premiile?

Dupa o luna jumatate de asteptare, se pare ca premiile promise de cei de la Media Kinder vor ramane doar la stadiul de promisiune.
E pacat de campania organizata de ei, campanie ce a avut peste 100 de bloggeri la start si dupa cum zicea si unul din organizatori: Dan Pop a fost un real succes cu sute de articole catre siteul Meki.ro, proprietatea celor de la Media Kinder.
Acum asteptam ca autoritatile abilitate sa-si faca datoria, deoarece consideram ca traim intr-o tara civilizata, unde nu se mai practica obiceiul de a da un tun si sa fugi, declarand insolventa sau alte prostii.

2 comments:

  1. Draga Diana, nu stiu daca mai are rost sa asteptam premiile. Sunt fata de pe locul 3 si cam mi-am luat gandul de la el. Oricum e prima data de cand particip la concursuri cand iau o tzeapa de genul acesta. Eu am incercat sa ii contactezi si pe ei si pe Dan Pop si sa scriu si commenturi pe bloguri, dar nimic. Pacat, cum ziceai si tu.

    ReplyDelete
  2. Oricand poti lua teapa, insa nu fi asa de sigura privind premiile. Totusi exista autoritati in Romania si fie cei de la Media Kinder inchid pravalia si pleaca acasa, fie ne dau premiile.

    ReplyDelete