Thursday, December 15, 2011

Microworkers plateste mai bine ca oricand

Desi nu am mai scris nimic pe blog de o perioada buna de timp, asta nu inseamna ca m-am lasat de facut joburi pe Microworkers, site ce devine tot mai puternic pe zi ce trece. Singurul meu regret e ca e printre putinele siteuri de profil, daca excludem cele pentru freelanceri, siteuri ce promoveaza in special joburi pentru cei cu experienta in domeniul programarii.
Dupa ce acum 1 an, am primit un premiu de 30$ de la MW pentru performanta de a fi in primii 30 de workeri din lume, acum astept cu nerabdare sa ajung la 5000 de joburi facute.
Saptamana trecuta am avut mai mult timp si am decis sa vad cate joburi pot face pe MW, in mai putin de 3 ore, ajungand la peste 40 de joburi realizate cu succes. La o medie de 0,15$ per job, rezulta un castig de 6$.

Daca inmultim cu 30 de zile ajungem la aproximativ 180$ pe luna, deci cam 600 lei venit suplimentar.
Eu zic ca e bine pentru 2-3 ore pe zi de stat pe net.

1 comment:

  1. salut. am intrat şi eu de câteva zile pe mw dar când am observat că unii angajatori nu plătesc m.am lăsat de treaba asta, plus că ai nevoie de o grămadă de adrese de email ca să.ţi faci conturi pe site.urile pe care te pun ei gen ( second life, wazzub, etc..) ce zici de forumurile care te plătesc postând? Se merită? Eu n.am dat importanţă făcutului de bani pe net dar acum m.ar interesa... Am găsit blogul tău pe clubptc... Tu pe ce te axezi în special pe pariuri? Dă.mi un sfat...lasă.mi un mail dak ai timp pe ady_simo2004@yahoo.com şi mă bag ca refferal. Succes :)

    ReplyDelete