Thursday, July 28, 2011

Romanii - cei mai destepti sau....

Era o vreme cand romanii erau cei mai buni la toate, in Europa si poate in lume. Acum sunt chinezii cei mai buni. Ei au un sistem de trenuri ce inregistreaza doar 2 secunde intarziere pe an, asta fara a pune trenurile ce nu mai ajung la destinatie, prabusite in prapastii.
Adevarul e ca aceste vrajeli ordonate de partid, in care toti romanii promovau clasa sau acele productii record la agricultura, sunt de mult fumate si doar credulii mai musca asemenea momeli ieftine.
Dovada ca suntem departe de acel ideal de inteligenta este doar Bac-ul de acest an, un examen putin mai dur decat cel din anii precedenti, cand mita si copiatul erau in floare.
Adevarul e ca romanii sunt undeva prin coada Europei la nivelul inteligentei si acest lucru nu poate decat sa ne ingrijoreze. Unii dintre cei care s-au hotarat ca e timpul sa ia masuri sunt si cei de la Meki.ro, cea mai noua revista de benzi desenate pentru copii.
Astfel cei de la Meki.ro au hotarat sa aloce sectiuni intregi articolelor de cultura generala pentru cei mici. Aceste articole sunt completate de fisele de lucru, absolut necesare pentru fixarea acestor cunostiinte.

No comments:

Post a Comment