Saturday, July 23, 2011

Amicii

Sa fiu sincera, cand aud cuvantul "amicii', gandul imi zboara la inghetata, aceasta fiind una din cele mai cunoscute marci in zona. Totusi Amicii este si numele celui mai nou serial de benzi animate, promovat de revista online Meki.ro.
E vorba de niste baieti si fete aflati la scoala, ce se confrunta zilnic cu tot felul de probleme, pornind de la temele si proiectele date de profesori si pana la jocurile copilariei, motiv de bucurie si uneori chiar de cearta. Pare un fel de serial inspirat de cartea lui Constantin Chirita - "Ciresarii", o carte destul de interesanta pentru cei mici, daca neglijam aspectele comuniste ale povestirii.
Serialul "Amicii" a ajuns deja la al 3 lea episod si cei mici sunt nerabdatori sa frunzareasca revista Meki.ro, pentru a vedea ce intamplari si obstacole, mai sunt obligati tinerii lor eroi, sa depaseasca. Cei mici sunt foarte influentabili la varste fragede, de aceea este esential ca ei sa aiba eoi pe masura asteptarilor lor, dar si cu o conduita decenta, demna de a fi urmata in societate.

No comments:

Post a Comment