Saturday, July 23, 2011

Toate drumurile duc la... Constantinopol

Poate parea destul de greu de crezut, insa mai nou toate drumurile duc la Constantinopol, nu la Roma, asa cum este o vorba din batrani. Cel putin asa incearca sa ne convinga cei de la Meki.ro, prin al lor joc logic "Gaseste drumul catre Constantinopol". De fapt cei mici trebuie sa gaseasca drumul ce duce spre punctul denumit Constantinopol, printr-un hatis de alte drumuri, probabil aflate la vecinii bulgari.
Acesta este doar unul din multele jocuri logice propuse de cei de la Meki.ro pentru cei mici. Evident ca exista grade diferite de dificultate pentru ca cei mici sa poata sa isi exerseze muschii mintii la un nivel corespunzator varstei.
Pe langa aceste jocuri individuale, Meki mai are si alte sectiuni dedicate jocurilor, mai ales cele in grup la care pot participa si parintii, in scopul dezvoltarii unei relatii mai stranse intre copil si parinte. Se stie prea bine cat de dificil de abordat poate fi acest aspect, cu unii copii mult prea libertini si cu o personalitate prea puternica pentru a fi subjugati de parinti.

No comments:

Post a Comment