Saturday, July 23, 2011

Glume de la cei mici pentru cei mari

Copii se amuza din aproape orice, fie cu motiv intemeiat sau fara. La noi totul functioneaza mai cu motiv, avand o oarecare baza. Zambetul, buna-dispozitie si glumele fac parte din picanteriile unei zile in preajma unui copil. Ce ii aduce un zambet, uneori la noi functioneaza ca un revers.
Glumele lor nu „prind” tot timpul si la noi. Se amuza singurei de nori cu forme ciudate, pe care doar ei le inteleg, de o buburuza care se pregateste sa zboare, sau dupa ce isi aranjeaza jucariile mai altfel decat de obicei.
Site-ul Meki.ro ofera copiilor posibilitatea sa-si exploreze si mai mult seninatatea, ceva pe intelesul lor, dar si al parintilor. O modalitate prin care noi sa fim mai aproape de picii nostri, dezvoltarea lor in aceasta perioada fiind decisiva pentru mai tarziu. Aceste glume de pe Meki.ro demonstreaza cat de departe merge imaginatia celor mici si astfel perlele scoase de ei sunt garantate, in orice situatie.
Aceste perle, scoase de copii sunt o bogatie inestimabila si parerea mea e ca ar trebui facute adevarate caiete cu insemnari despre inteligenta si spontaneitate acestor glume.

No comments:

Post a Comment