Thursday, July 21, 2011

Filmoteca celor mici

Cum sa stii ce filme sunt recomandate pentru cel mic? Simplu, intri pe Meki.ro,  deschizi sectiunea articole unde veri gasi subsectiunea Film, unde cele mai populare filme pentru copii sunt descrise cu lux de amanunte, in asa fel incat cei mici de abia asteapta sa vada aceste benzi animate.
Asa este si filmul Madagascar 2, o poveste epica cu animalele salbatice scapate de la gradina zoologica din New York ce odata ajunse acasa isi doresc cu orice pret sa se intoarca in marele oras si la viata tumultoasa de acolo.
Meki.ro mai ofera si alte atractii pentru cei mici, ei avand de ales intre a naviga printre zeci de pagini de benzi desenate, jocuri interactive, dar si sectiuni speciale in limba engleza pentru cei mai dotati pici.
Este necesar ca parintii sa inteleaga ca orice copil incearca sa si imite cat mai bine pe cel ce i-a dat viata, de aceea ei vor sa faca tot ceea ce facem si noi, asta incluzand si vizionarea de filme. Poate si de aceea e bine ca adultii sa aiba o filmoteca separata pentru cei mici, stiind cat de usor se poate zdruncina psihicul lor, cu scene nepotrivite varstei.

No comments:

Post a Comment