Thursday, July 21, 2011

La sport!

Aceasta propozitie imperativa ar trebui sa se transforme intr un adevarat slogan prezent in toate gradinitele si scolile din tara. Adevarul este ca sportul este o activitate ce trebuie facuta obligatorie prin lege, pentru a evita sa crestem generatii de copii obezi si bolnaviciosi.
De importanta acestui lucru sunt constienti si cei de la Meki.ro, cea mai populara revista de benzi desenate, ei dedicand o sectiune speciala articolelor despre diverse sporturi. Pe Meki.ro sunt prezentate si sporturi de echipa ca polo, rugby , dar si sporturi individuale gen snowbording sau parkour.
Este important pentru copiii nostri sa stie ca exista o multitudine de sporturi din care pot alege si este imposibil sa nu si gaseasca unul pe gustul lor. Fie ca e vorba de sporturi de echipa, gen: fotbal, rugby (nu as recomanda), polo sau handbal, fie ca e vorba de cele individuale, gen tenis de camp sau scrima, ei trebuie sa inteleaga ca sportul reprezinta una din cele mai sanatoase si frumoase metode de a reusi in viata.

No comments:

Post a Comment