Thursday, July 21, 2011

Usor de arhivat

Nu putini dintre noi au obiceiul de a arhiva revistele cumparate, fie ca e vorba de reviste de retete, reviste despre vedete sau magazine lunare. Insa ce te faci cand se aduna adevarati munti de reviste, iar la acestea se mai adauga si altele, fie ale sotului sau chiar ale copililor.
Solutia e extrem de simpla si ne este oferita de Meki.ro, cea mai noua si mai populara revista de benzi animate. Revista apare in format online si orice numar al revistei este arhivat la distanta de un click. Astfel toate maldarele de reviste din casa dumneavoastra se pot transforma linistit in maculatura, deoarece nu se vor mai adauga alte reviste prea curand.
Extrapoland, probabil ca toate revistele vor prelua modelul Meki.ro si e o chestiune de timp pana presa scrisa, asa cum o stim astazi, va disparea. Viitorul ne rezerva reviste online cu proiectii 3d cu benzi desenate curgand ca un film pe perete si cu sunetul vibrand in boxele cu surround. Suna science fiction, insa acest vis nu pare chiar atat de greu de realizat.

No comments:

Post a Comment