Thursday, July 21, 2011

Hrana mintala a celor mici

Fara indoiala ca si cei mici au nevoie de portia lor de hrana mintala, pentru a deveni tinerii de succes de maine. Din pacate astazi copiii citesc din ce in ce mai putin si trebuie gasite solutii care sa ii faca pe cei mici sa isi intoarca interesul, cu placere, spre citit.
Meki.ro ne propune una din aceste solutii, benzile animate fiind una din caile agreate de cei mici. E mult mai usor si placut sa citesti o insiruire de desene animate asezonate cu "bule de dialog". Pana la urma, nu conteaza ce citesti, atata timp cat faci acest lucru constient, pentru a invata de mici cum sa scrie corect.
Meki.ro are si o sectiune speciala de cultura generala, cu Fise de Lucru, speciale pentru cei mici pentru a-si verifica cunostiintele. Astfel ei isi pot contoriza acumularea de cunostiinte, dupa o anumita perioada dupa ce au citit respectivele articole. Dupa cum se spune "repetitia este mama invataturii" si chiar daca este un slogan cu tenta comunista, trebuie sa recunoastem ca are partea sa de adevar.

No comments:

Post a Comment