Sunday, July 31, 2011

Lipsa de transparenta

La ce premii au pus la bataie cei de la Media Kinder, prin intermediul concursului dedicat siteului Meki.ro, te-ai fi asteptat la o transparenta mai mare din partea participantilor, insa se pare ca mentalitatea romanesca mai are mult de invatat.
Odata ce te hotarasti sa participi la un concurs public, a carui scop clar este obtinerea de rezultate prin cresterea expunerii, in domeniul blogosferei si in cadrul celor mai populare retele de socializare, adica Facebook si Twitter, esti de acord cu o anumita expunere publica. Nu poti avea pretentia sa participi la un concurs public, cu premii atat de mari si totusi nimeni sa nu afle cine esti. Aici nu e Loto 6/49.
Cum sa publici linkuri publice catre Meki.ro, in conditiile in care contul de Facebook este privat si doar putinii prieteni pot vedea acest lucru?
Sau cum sa faci postari pentru Meki.ro si sa le publici pe un blog fara arhiva, extrem de greu de rasfoit si de vizitat?
Sau si mai mult cum sa ajuti pe cei de le Meki.ro, prin niste postari ciorna ce nu sunt publicate decat in ultima zi a concursului?
Insa, cine sunt eu sa pun asemenea intrebari, daca si eu am facut la fel. Vorba ceea: "raul se preia mai usor decat binele".

No comments:

Post a Comment