Sunday, July 31, 2011

"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. "

Ce modalitate mai buna de a incheia o luna de munca decat printr un citat din unul din cei mai mari oameni dat de poporul roman: Nicolae Iorga. Cei de la Meki.ro ne propun in fiecare zi cate un citat plin de talc, insa marea majoritate a lor sunt destul de simple gen "Graba strica treaba".
Astazi Meki.ro ne-a pregatit un citat cu un mesaj de mare intensitate si profunzime, facand referire probabil si la vremurile pe care le a trait: cea mai neagra perioada din istoria omenirii, inceputul secolului XX.
Desi este eminamente o revista de benzi desenate pentru copii, cei de la Meki.ro au multe sectiuni ce sunt create de adulti pentru adulti. Atata timp cat continutul acestor articole nu este daunator prin mesaj celor mici, atunci chiar nu este nicio problema in a arunca diverse pasaje de genul acestora, celor mai mici.
A trecut vremea cand generatiile de copii se multumeau sa fie lasate in pace, acum orice subestimare a celor mici este scump platita de parinti, asa ca trebuie sa fiti mereu alaturi de ei, sa ii intelegeti si ii ajutati chiar si atunci cand gresesc. De fapt cand un copil greseste, atunci are nevoie de cel mai mare ajutor si cea mai mare nevoie de intelegere.
Vor trece si generatiile McDonald's si generatiile Facebook si vor veni acele generatii care sa fie egale, din toate punctele de vedere cu orice alti tineri de pe planeta. La acest lucru trebuie sa tindem, deoarece dupa 50 de ani de intuneric, trebuie sa recunoastem ca inca suntem destul de mult in urma, oricat de greu ne ar veni.

No comments:

Post a Comment